Destacat »

20 octubre 2018 – 20:00

És indubtable que hem de fer un pas endavant, un pas decidit i definitiu. Un pas en el reconeixement de les nostres enginyeres, què són part decisiva en el nostre desenvolupament professional.
La creació de la …

Read the full story »
Col·legi

el Col·legi, informació rellevant sobre el COEINF, activitats, relacions i varis

Formació

formació continuada i orientació professional, convenis de formació amb altres entitats

Esdeveniments

tots els esdeveniments rellevants del sector TIC

Informes

informes, estudis, enquestes, … relacionats amb les tecnologies de la informació

Professió

món laboral, emprenedors, enginyers en informàtica, entrevistes, certificacions, deontologia, carreres professionals, …

Home » Col·legi

Conveni de col·laboració entre Caixa d’Enginyers i el Col·legi d’Enginyeria en Informàtica de Catalunya

Submitted by on 21 juliol 2016 – 9:00No Comment
Share Button

Caixa d’Enginyers és una entitat cooperativa de crèdit que porta més de 45 anys donant servei a les necessitats financeres i asseguradores dels seus socis amb solucions personalitzades i una àmplia gamma de productes i serveis en les millors condicions per a professionals i empreses.

Caixa d Enginyers COEINF

Arran del conveni de col·laboració que el Col·legi d’Enginyeria en Informàtica de Catalunya i Caixa d’Enginyers han signat, l’Entitat ofereix els seus productes i serveis amb condicions avantatjoses pels membres del col·legi: com l’ampli ventall de línies de financiació especial per a professionals per realitzar els seus projectes, la nostra Hipoteca Llar en condicions avantatjoses, aprofita l’estiu amb màxima tranquil·litat amb la nostra assegurança de viatge, targetes perquè disposis dels teus diners on vulguis quan vulguis, operativa bancaria a través de telèfon, web i la app Banca MOBILE per a que puguis operar on vulguis, i nombrosos serveis amb condicions molt favorables.

També pots adreçar-te a l’oficina de Via Laietana, 39, o trucant al 932 68 29 29.

Per a més informació consulta a www.caixa-enginyers.com

Etiquetes: ,

Aquesta web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les 'cookies'. De tota manera, pots canviar la configuració de 'cookies' en qualsevol moment ACEPTAR
Aviso de cookies
Check Our FeedVisit Us On LinkedinVisit Us On TwitterVisit Us On Facebook