Destacat »

7 gener 2019 – 9:00

La Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica tindrà lloc el proper 21 de febrer de 2019 a l’Auditori de Barcelona. En Quim Masferrer hi serà, i tu? No et perdis la gran trobada del …

Read the full story »
Col·legi

el Col·legi, informació rellevant sobre el COEINF, activitats, relacions i varis

Formació

formació continuada i orientació professional, convenis de formació amb altres entitats

Esdeveniments

tots els esdeveniments rellevants del sector TIC

Informes

informes, estudis, enquestes, … relacionats amb les tecnologies de la informació

Professió

món laboral, emprenedors, enginyers en informàtica, entrevistes, certificacions, deontologia, carreres professionals, …

Home » Notícies

Convocat el III Certamen Premi Innova eVIA 2016

Submitted by on 26 juliol 2016 – 9:00No Comment
Share Button

La III edició del Certamen Premi Innova eVIA 2016 ja ha estat convocada per premiar l’esforç i l’excel·lència científica en l’àmbit de les Tecnologies de la Informació i de les Comunicacions (TIC) aplicades a la salut, la vida activa i independent, als projectes innovadors d’R+d+i en cooperació i, com a novetat aquest any, hi haurà una menció honorífica en matèria d’Accessibilitat.

premios-evia-convocatoria-tics-salud-accesibilidad

La convocatòria està dirigida a Pimes i emprenedors que presentin productes o serveis innovadors i que utilitzin les TIC per resoldre una necessitat o mancança detectada dins del camp de la salut, l’accessibilitat, la inclusió o l’eliminació de les barreres per a la millora de la qualitat de vida i la promoció de la vida activa i independent.

El certamen compta amb un jurat format per experts de les entitats més rellevants del sector provinents de la indústria, l’acadèmia i el col·lectiu d’usuaris finals que atorgaran el Premi Innova eVIA PIME  i el Premi Innova eVIA Projecte, a més del nou Premi Innova eVIA Accessibilitat.


                       

El termini de presentació de candidatures romandrà obert fins al proper dimecres 14 de setembre de el 2016 a les 24:00 hores i els interessats poden participar a emplenant el formulari disponible per a cada categoria en la pàgina web del Premi  que organitza, on també es poden consultar les bases i requisits del certamen.

eSMARTCITY

Etiquetes: ,

Aquesta web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les 'cookies'. De tota manera, pots canviar la configuració de 'cookies' en qualsevol moment ACEPTAR
Aviso de cookies
Check Our FeedVisit Us On LinkedinVisit Us On TwitterVisit Us On Facebook