Destacat »

13 febrer 2019 – 12:00

La 24a edició de la “Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica” tindrà lloc el 18 de març i no el 21 de febrer com estava previst inicialment. En motiu de la coincidència amb la vaga general convocada …

Read the full story »
Col·legi

el Col·legi, informació rellevant sobre el COEINF, activitats, relacions i varis

Formació

formació continuada i orientació professional, convenis de formació amb altres entitats

Esdeveniments

tots els esdeveniments rellevants del sector TIC

Informes

informes, estudis, enquestes, … relacionats amb les tecnologies de la informació

Professió

món laboral, emprenedors, enginyers en informàtica, entrevistes, certificacions, deontologia, carreres professionals, …

Home » Notícies

Santander habilita l’aplicació per a mòbils Smart Aqua

Submitted by on 6 setembre 2016 – 9:00No Comment
Share Button

Els usuaris del servei d’aigües de Santander podran consultar les seves factures, abonar rebuts, realitzar tot tipus de tràmits i notificar avaries a través de la nova aplicació mòbil ‘Smart Aqua‘ disponible ja per a terminals iOS i Android i basada en el projecte ‘Smart Water’.

santander-smart-aqua-app

Desenvolupada per Aqualia, l’empresa concessionària del servei d’aigües, es basa en l’aplicació que porta funcionant ja dos anys a la ciutat en el marc del projecte ‘Smart Water’, que ha servit de model per crear aquesta nova app i per la seva extensió a la resta de ciutats en les que presta servei la companyia.

L’aplicació compta amb una àrea pública, a la qual pot accedir qualsevol usuari, encara que no sigui client del servei d’aigües, que li permet utilitzar algunes de les funcions, per exemple, notificar una avaria o una fuita a la via pública.

Per la seva banda, a l’àrea privada s’inclouen una sèrie d’utilitats per al client que pot revisar les seves factures dels últims deu anys, comparar l’evolució mensual dels seus consums, abonar rebuts a través d’una plataforma de pagament, comunicar la lectura del comptador, consultar o modificar contractes, realitzar reclamacions, accedir a campanyes informatives, de sensibilització i enquestes, o consultar i sol·licitar canvis de tarifes.

També es poden comunicar avaries, amb la possibilitat de precisar la ubicació a través d’un sistema de geolocalització i acompanyar l’avís amb fotografies.

eSMARTCITY.es

Etiquetes:

Aquesta web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les 'cookies'. De tota manera, pots canviar la configuració de 'cookies' en qualsevol moment ACEPTAR
Aviso de cookies
Check Our FeedVisit Us On LinkedinVisit Us On TwitterVisit Us On Facebook