Destacat »

13 febrer 2019 – 12:00

La 24a edició de la “Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica” tindrà lloc el 18 de març i no el 21 de febrer com estava previst inicialment. En motiu de la coincidència amb la vaga general convocada …

Read the full story »
Col·legi

el Col·legi, informació rellevant sobre el COEINF, activitats, relacions i varis

Formació

formació continuada i orientació professional, convenis de formació amb altres entitats

Esdeveniments

tots els esdeveniments rellevants del sector TIC

Informes

informes, estudis, enquestes, … relacionats amb les tecnologies de la informació

Professió

món laboral, emprenedors, enginyers en informàtica, entrevistes, certificacions, deontologia, carreres professionals, …

Home » Notícies

OpenOffice, a punt de desaparèixer

Submitted by on 8 setembre 2016 – 17:00No Comment
Share Button

OpenOffice, la versió alternativa i gratuïta a Microsoft Office, podria estar a prop del seu final, ja que no hi ha desenvolupadors suficients per poder seguir actualitzant el servei i arreglar els errors de seguretat que presenta.

openoffice-4

Segons recull «Arstechnica», no és una decisió que la companyia ja hagi pres, sinó una possibilitat estudiada, segons un correu electrònic enviat a tots els membres del projecte per part del vicepresident del mateix, Dennis Hamilton.

En la missiva, Hamilton deixa clar que la capacitat és limitada i que calen més persones i programadors per tirar endavant OpenOffice. «La retirada del projecte és una possibilitat seriosa», va explicar Hamilton, segons recull el medi citat.

Fa tan sols uns mesos, OpenOffice va trobar un «error» en el codi que permetria un atac de denegació de serveis (DDoS). Aquesta fallada de seguretat va ser solucionat un mes després de forma manual, de manera que molts usuaris podrien continuar encara, sense saber-ho, amb la vulnerabilitat.

ABC tecnologia

Etiquetes: ,

Aquesta web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les 'cookies'. De tota manera, pots canviar la configuració de 'cookies' en qualsevol moment ACEPTAR
Aviso de cookies
Check Our FeedVisit Us On LinkedinVisit Us On TwitterVisit Us On Facebook