Destacat »

13 febrer 2019 – 12:00

La 24a edició de la “Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica” tindrà lloc el 18 de març i no el 21 de febrer com estava previst inicialment. En motiu de la coincidència amb la vaga general convocada …

Read the full story »
Col·legi

el Col·legi, informació rellevant sobre el COEINF, activitats, relacions i varis

Formació

formació continuada i orientació professional, convenis de formació amb altres entitats

Esdeveniments

tots els esdeveniments rellevants del sector TIC

Informes

informes, estudis, enquestes, … relacionats amb les tecnologies de la informació

Professió

món laboral, emprenedors, enginyers en informàtica, entrevistes, certificacions, deontologia, carreres professionals, …

Home » Esdeveniments

Oberta la inscripció al V Congrés d’ISACA Barcelona 2016: “IoT o Internet of Everything”

Submitted by on 3 octubre 2016 – 9:00No Comment
Share Button

Està oberta la inscripció al V Congrés d’ISACA “Valor i Gestió Garantida” que es celebra el pròxim dia 26 d’octubre sota el lema “IOT o Internet of Everything”: “Internet of Things : Aspectes clau per a la Ciberseguretat, Sobirania de les dades i la Regulació “.

isaca-iot-26-oct-2016

Durant la jornada, destacats protagonistes dels àmbits de sistemes d’informació, ciberseguretat i auditoria, pertanyents tant a l’empresa privada com a organismes públics, exposaran les claus que ens permetran assumir un horitzó d’innovació i qualitat amb valor i gestió garantida.

Lloc: FIRA Gran Via, Hospitalet del Llobregat, Pavelló 4, Sala 4.1, en el marc del “IOT Solutions World Congress”.

En virtut de l’acord de col·laboració entre ISACA Barcelona i el Col·legi Oficial d’Enginyeria en Informàtica de Catalunya, disposem d’un número limitat d’invitacions a disposició dels col·legiats. Qui hi estigui interessat que es posi en contacte amb la secretaria del COEINF (secretaria@coeinf.cat).

Les places són limitades i les inscripcions es realitzaran per rigorós ordre de recepció.

Programa provisional del Vcongrès d’ISACA Barcelona 2016 (pdf)

ISACA Barcelona és una entitat sense ànim de lucre reconeguda internacionalment com a líder d’opinió en la comunitat professional i acadèmica sobre la governança, la seguretat, l’auditoria i els riscos de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC).

Les activitats que l’associació realitza estan dirigides a un ampli grup de professionals i acadèmics que busquen noves oportunitats en l’ús de les TIC.

Aquest projecte es va gestar després de l’èxit obtingut en la quarta edició del Congrés “Valor i Gestió Garantida”, que va aconseguir uns resultats excel·lents que conviden a l’optimisme i que posen de manifest la importància i l’interès que susciten les TIC entre els diversos col·lectius professionals.

Etiquetes: ,

Aquesta web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les 'cookies'. De tota manera, pots canviar la configuració de 'cookies' en qualsevol moment ACEPTAR
Aviso de cookies
Check Our FeedVisit Us On LinkedinVisit Us On TwitterVisit Us On Facebook