Destacat »

27 maig 2020 – 1:08

Segueix aquí totes les fases del procés electoral del COEINF
 

10 de març de 2020: Convocatòria original d’Assemblees del 2020
18 de març de 2020: Suspensió d’Assemblees i del procés electoral per la crisi de la COVID19
26 …

Read the full story »
Col·legi

el Col·legi, informació rellevant sobre el COEINF, activitats, relacions i varis

Formació

formació continuada i orientació professional, convenis de formació amb altres entitats

Opinió

Articles d’opinió, de divulgació o de propostes tecnològiques dels col·legiats, adherits, associats o col·laboradors d’entitats afins al COEINF

Esdeveniments

tots els esdeveniments rellevants del sector TIC

Professió

món laboral, emprenedors, enginyers en informàtica, entrevistes, certificacions, deontologia, carreres professionals, …

Home » Notícies

SINERGIA signa un acord de partenariat amb el COEINF

Submitted by on 3 novembre 2016 – 17:00No Comment

El Col·legi Oficial d’Enginyeria en Informàtica de Catalunya (COEINF) i Sinergia.business han signat un acord de partenariat per a millorar la coordinació general entre les entitats empresarials aherides, la seva interlocució, la comunicació i les actuacions conjuntes.

sinergia-coeinf-firma-img_5570

L’acord l’han signar, el tres de novembre de 2016, Pere Martínez, president de SINERGIA, i Eduard Martin, degà del COEINF. A l’acte de signatura també hi han assistit Alfonso Rubio-Manzanares, secretari general de SINERGIA, i Miquel Boix, vicedegà tresorer del COEINF.

Sinergia és un acord per fomentar la col·laboració de totes les entitats adherirdes a l’acord per millorar la coordinació i la sinergia entre les empreses que reperenten, així com la innovació i el desenvolupament de les tecnologies. En definitiva un espai de trobada de les associacions del sector tecnològic, amb la finalitat de fer créixer el talent i l’economia del nostre país a traves de la innovació i de la internacionalització. Aquests objetius s’emarquen plenament amb els del COEINF, tal com es posa de manifest amb la signatura d’aquest partenariat.

sinergia-coeinf-firma-img_5565

Etiquetes: ,

Aquesta web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les 'cookies'. De tota manera, pots canviar la configuració de 'cookies' en qualsevol moment ACEPTAR
Aviso de cookies
Check Our FeedVisit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Linkedin