Destacat »

17 Setembre 2019 – 17:00

L’IoT Solutions World Congress (IoTSWC) –l’esdeveniment més gran del món sobre les innovacions de l’internet industrial-, prepara la seva cinquena edició del 29 al 31 d’octubre al recinte de Gran Via de Fira de Barcelona …

Read the full story »
Col·legi

el Col·legi, informació rellevant sobre el COEINF, activitats, relacions i varis

Formació

formació continuada i orientació professional, convenis de formació amb altres entitats

Opinió

Articles d’opinió, de divulgació o de propostes tecnològiques dels col·legiats, adherits, associats o col·laboradors d’entitats afins al COEINF

Esdeveniments

tots els esdeveniments rellevants del sector TIC

Professió

món laboral, emprenedors, enginyers en informàtica, entrevistes, certificacions, deontologia, carreres professionals, …

Home » Col·legi

El COEINF reforça el servei d’orientació professional personalitzada amb un acord amb “Tu Taller Personal”

Submitted by on 7 Novembre 2016 – 9:00No Comment
Share Button

El Col·legi Oficial d’Enginyeria en Informàtica de Catalunya (COEINF) ha signat un acord de col·laboració amb Tu Taller Personal, amb l’objectiu de promoure l’assessorament laboral i l’orientació professional, i amb la finalitat d’oferir eines per trobar o canviar de feina, o analitzar la situació per establir un pla d’evolució personal i professional.

tu-taller-personal-composicio-v2

Gràcies a aquest acord, ampliem el servei d’orientació professional personalitzada que donem als col·legiats que ho demanin,  amb els serveis gratuïts oferts per Tu Taller Personal que consisteix en una sessió presencial, i dues sessions més via e-mail pel seguiment de l’assessorament realitzat, per tractar el seu cas de manera personalitzada.

Tu Taller Personal és un espai d’autoconeixement pel desenvolupament personal i professional, amb un equip professional que coneix molt bé el mercat laboral de les tecnologies de la informació (TIC) i de les circumstàncies dels professionals que hi treballen.

Amb una sessió de treball presencial i personalitzada, s’analitza la situació del professional per fer una proposta d’orientació per poder-lo acompanyar en els objectius que es proposi en l’àmbit del creixement personal i professional, proposant-li o recomanant-li eines o estratègies per aconseguir-ho. Aquesta sessió és complementa amb dues sessions de seguiment a realitzar via correu electrònic o telefònic.

Es pretén donar suport als que busquen feina, als que en tenen però no hi estan satisfets, als que volen planificar a mig o llarg termini la seva evolució professional,  als que no tenen clar a quin sector dirigir-se després de finalitzar els seus estudis o als que, tenint treball, volen millorar o adquirir noves habilitats per reorientar la seva carrera professional.

tutaller_cat

Etiquetes: , ,

Aquesta web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les 'cookies'. De tota manera, pots canviar la configuració de 'cookies' en qualsevol moment ACEPTAR
Aviso de cookies
Check Our FeedVisit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Linkedin