Destacat »

7 gener 2019 – 9:00

La Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica tindrà lloc el proper 21 de febrer de 2019 a l’Auditori de Barcelona. En Quim Masferrer hi serà, i tu? No et perdis la gran trobada del …

Read the full story »
Col·legi

el Col·legi, informació rellevant sobre el COEINF, activitats, relacions i varis

Formació

formació continuada i orientació professional, convenis de formació amb altres entitats

Esdeveniments

tots els esdeveniments rellevants del sector TIC

Informes

informes, estudis, enquestes, … relacionats amb les tecnologies de la informació

Professió

món laboral, emprenedors, enginyers en informàtica, entrevistes, certificacions, deontologia, carreres professionals, …

Home » Esdeveniments

European ICT Professionalism Framework Conference el 6 de desembre a Brussel·les

Submitted by on 28 novembre 2016 – 9:00No Comment
Share Button

european-framework

El 6 de desembre de 2016 se celebrarà a Brussel·les una Conferència d’alt nivell sobre la iniciativa European ICT Professionalism Framework ( “… This high-level conference will take place on 6 December 2016 from 9:00-16:30 hrs in the Thon EU Hotel, Room Belgium, Rue de la Loi 75, Brussels …).

En la conferència es presentarà l’última hora de desenvolupament general del projecte, nous materials per a fomentar la participació en la iniciativa al conjunt dels membres de la Unió Europea, i l’evolució d’accions d’implementació en els tres països pilot: Espanya, Irlanda i Itàlia.

Des del Consejo General de Colegios Profesionales de Ingeniería Informática (CCII) contribuirem amb contingut i representació espanyola en relació a les aportacions, tant com a pilot per a la implementació a Espanya, com en relació al projecte en el seu conjunt.

Programa de la Conferència

Inscripció per a assistència

Etiquetes: ,

Aquesta web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les 'cookies'. De tota manera, pots canviar la configuració de 'cookies' en qualsevol moment ACEPTAR
Aviso de cookies
Check Our FeedVisit Us On LinkedinVisit Us On TwitterVisit Us On Facebook