Destacat »

16 Juliol 2019 – 17:00

El pla estratègic en intel·ligència artificial de Catalunya està obert a un procés participatiu on la ciutadania i entitats del sector podran presentar esmenes fins al 15 d’octubre
S’ha elaborat  des del departament de polítiques digitals …

Read the full story »
Col·legi

el Col·legi, informació rellevant sobre el COEINF, activitats, relacions i varis

Formació

formació continuada i orientació professional, convenis de formació amb altres entitats

Opinió

Articles d’opinió, de divulgació o de propostes tecnològiques dels col·legiats, adherits, associats o col·laboradors d’entitats afins al COEINF

Esdeveniments

tots els esdeveniments rellevants del sector TIC

Professió

món laboral, emprenedors, enginyers en informàtica, entrevistes, certificacions, deontologia, carreres professionals, …

Home » Esdeveniments

El COEINF al XXVè Aniversari de l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Lleida

Submitted by on 6 Desembre 2016 – 9:00No Comment
Share Button

El passat divendres, dia 2 de desembre, a l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Lleida (EPS), el Col·legi Oficial d’Enginyeria en Informàtica de Catalunya (COEINF) va oferir una sessió informativa als estudiants de 3r curs del Grau en Informàtica.

sisco-gine-i-eduard-martin-598x389

L’EPS de mans del seu director, el Sr. Francesc Ginè de Sola, va fer entrega al COEINF, representat pel seu Degà, Sr. Eduard Martin Lineros, d’una bonica obra del pintor Lleidatà Victor Pérez Pallarés.

Aquesta sessió informativa als estudiants de 3r curs del Grau en Informàtica, realitzada durant els darrers anys pel Col·legi es veia emmarcada enguany en la celebració del XXVè Aniversari de l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Lleida (EPS), la qual cosa la feia un xic especial.

La informació als més joves és un dels aspectes bàsics que el COEINF vol impulsar decididament  durant els propers mesos. El coneixement de la professió que han triat es bàsic per a una acció conjunta de tots els professionals de la informàtica en el nou espai comú de les TIC.

La coneixença dels instruments legals que els amparen, la realitat del mercat de treball i les possibilitats de desenvolupament professionals es clau per construir un eix professional que sàpiga donar en tot moment respostes a la nova Societat del Coneixement.

Enguany, amb motiu de la celebració del XXVè aniversari, la sessió l’ha impartida el Degà del COEINF, tasca que fins aquest any havien fet amb molt d’èxit els diferents Delegats a Lleida de la institució.

Etiquetes: , , ,

Aquesta web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les 'cookies'. De tota manera, pots canviar la configuració de 'cookies' en qualsevol moment ACEPTAR
Aviso de cookies
Check Our FeedVisit Us On LinkedinVisit Us On TwitterVisit Us On Facebook