Destacat »

6 desembre 2018 – 9:00

El 21 de febrer de 2019 l’Auditori de Barcelona (C/Lepant, 150) acollirà la 24a edició de la “Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica”, l’esdeveniment de referència del sector TIC a Catalunya.
Per setè any consecutiu, l’Associació Catalana d’Enginyers de …

Read the full story »
Col·legi

el Col·legi, informació rellevant sobre el COEINF, activitats, relacions i varis

Formació

formació continuada i orientació professional, convenis de formació amb altres entitats

Esdeveniments

tots els esdeveniments rellevants del sector TIC

Informes

informes, estudis, enquestes, … relacionats amb les tecnologies de la informació

Professió

món laboral, emprenedors, enginyers en informàtica, entrevistes, certificacions, deontologia, carreres professionals, …

Home » Notícies

Què passa a Internet durant un minut? (Infografia)

Submitted by on 20 desembre 2016 – 12:00No Comment
Share Button

En aquests temps vertiginosos i ràpids que ens ha tocat viure i en què la tecnologia té un paper tan rellevant, t’has preguntat les xifres entorn al que succeeix a Internet cada 60 segons? T’ho expliquem a través d’una infografia.

Un segment important de la població ja no pot concebre la seva vida sense Internet , ja sigui per la aparició de treballs tecnològics  que no existirien sense l’auge de la xarxa, la comoditat de les aplicacions de missatgeria, la interactivitat de les xarxes socials o la millora de la qualitat de vida, la salut o la manera de comunicar-se, lligar, viatjar i divertir-se.

A mesura que Internet s’estén i té una taxa de penetració més alta a les llars del món, més dades generem i el nombre de pàgines web creades, contingut pujat o vendes en línia realitzades s’incrementa exponencialment.

Segons la Unió Internacional de Telecomunicacions el 44% de la població mundial comptava amb accés a la Xarxa a 2015, comprenent aproximadament a uns 3.200 milions de persones.  Donat aquest immens volum, no és tan estona que ens topem davant de números d’envergadura colossal.

Què passa a Internet durant 60 segons?

Sabies que per exemple, Amazon guanya més de 220.000 euros cada seixanta segons? ¿Que cada minut es pugen a la plataforma de vídeos en línia Youtube 400 hores de contingut? O que en l’aplicació de cites tinder són revisats gairebé un milió de perfils?

Aquestes dades són alguns dels que veuràs en la següent infografia publicada per Statista, un exemple més de la immensa maquinària de la xarxa i l’enorme quantitat d’informació imparable lligada a Internet que es produeix no solament diàriament, sinó tan sols en un minut.

TICbeat

Infografia i dades de Statista (link: https://es.statista.com/grafico/6967/la-frenetica-actividad-de-un-minuto-en-la-red/)

Etiquetes: ,

Aquesta web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les 'cookies'. De tota manera, pots canviar la configuració de 'cookies' en qualsevol moment ACEPTAR
Aviso de cookies
Check Our FeedVisit Us On LinkedinVisit Us On TwitterVisit Us On Facebook