Destacat »

1 Agost 2019 – 8:00

Tornem el dia 1 de setembre.
Que passeu un bon estiu!
“Les vacances consisteixen en no tenir res a fer i disposar de tot el dia per fer-ho”. Robert Orben
😉

Read the full story »
Col·legi

el Col·legi, informació rellevant sobre el COEINF, activitats, relacions i varis

Formació

formació continuada i orientació professional, convenis de formació amb altres entitats

Opinió

Articles d’opinió, de divulgació o de propostes tecnològiques dels col·legiats, adherits, associats o col·laboradors d’entitats afins al COEINF

Esdeveniments

tots els esdeveniments rellevants del sector TIC

Professió

món laboral, emprenedors, enginyers en informàtica, entrevistes, certificacions, deontologia, carreres professionals, …

Home » Notícies

La Comissió Europea publica bones pràctiques de Govern Obert

Submitted by on 16 Gener 2017 – 9:00No Comment
Share Button

La Comissió Europea ha editat un estudi sobre govern obert i la importància dels serveis d’Administració electrònica que aporta coneixement sobre bones pràctiques i serveix com a guia d’actuació útil per enfocar a les administracions de tots els estats membres a assolir els objectius marcats pel Pla d’Acció de la Comissió Europea sobre Govern Electrònic 2016-2020.

open-government

Per 2020 totes les administracions públiques i les institucions públiques han d’oferir, tant a la ciutadania com a les empreses, serveis públics digitals, oberts i transfronterers. En aquest sentit, l’estudi Cap a una aplicació més ràpida i l’adopció de mapes de Govern Obert, es presenta com un document d’utilitat per a prenedors de decisions i funcionaris públics mostrant com dur a terme una estratègia ‘open government’ en una Administració.

L’informe mostra 395 exemples sobre serveis oberts d’administracions electròniques de tot Europa mostrant com la digitalització de dades pot aportar millors oportunitats per a empreses, organitzacions i ciutadans. Amb aquest informe, la Comissió Europea també dóna visibilitat a les millors pràctiques.

Pla d’Acció de la Comissió Europea sobre Govern Electrònic 2016-2020 (pdf)

eSMARTCITY.es

Etiquetes: ,

Aquesta web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les 'cookies'. De tota manera, pots canviar la configuració de 'cookies' en qualsevol moment ACEPTAR
Aviso de cookies
Check Our FeedVisit Us On LinkedinVisit Us On TwitterVisit Us On Facebook