Destacat »

13 febrer 2019 – 12:00

La 24a edició de la “Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica” tindrà lloc el 18 de març i no el 21 de febrer com estava previst inicialment. En motiu de la coincidència amb la vaga general convocada …

Read the full story »
Col·legi

el Col·legi, informació rellevant sobre el COEINF, activitats, relacions i varis

Formació

formació continuada i orientació professional, convenis de formació amb altres entitats

Esdeveniments

tots els esdeveniments rellevants del sector TIC

Informes

informes, estudis, enquestes, … relacionats amb les tecnologies de la informació

Professió

món laboral, emprenedors, enginyers en informàtica, entrevistes, certificacions, deontologia, carreres professionals, …

Home » Notícies

La Comunitat de Madrid destina 2’5 milions per a la Indústria 4.0 en pimes

Submitted by on 16 gener 2017 – 17:00No Comment
Share Button

La Comunitat de Madrid, a través de la Conselleria d’Economia, Ocupació i Hisenda, destinarà 2,5 milions d’euros en ajudes per implantar la Indústria 4.0 a les pimes industrials de la regió per tal d’impulsar la seva digitalització i, amb això, millorar la seva competitivitat i posicionament en el sector.

comunidad-madrid-industria-4-0-pymes

Els projectes que seran admesos a la convocatòria seran els relacionats amb inversió material i immaterial i serveis de consultoria. L’import màxim de les ajudes serà de 300.000 euros per a les petites empreses i 200.000 euros per a les mitjanes. L’import de les ajudes a cada empresa anirà vinculat a la grandària de l’empresa, la seva ubicació i el tipus de projecte a subvencionar.

Així, es subvenciona fins al 50% de les despeses de consultoria, i fins al 10% de la inversió a les empreses mitjanes i el 20% a les empreses petites. A més, aquelles pimes que estiguin ubicades a la zona del Corredor de l’Henares i el Sud Metropolità, tindran un increment en la quantia de l’ajuda, limitant la subvenció per a inversions materials i immaterials al 20% per a empreses mitjanes i al 30% per a empreses petites.

eSMARTCITY.es

Etiquetes:

Aquesta web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les 'cookies'. De tota manera, pots canviar la configuració de 'cookies' en qualsevol moment ACEPTAR
Aviso de cookies
Check Our FeedVisit Us On LinkedinVisit Us On TwitterVisit Us On Facebook