Destacat »

19 març 2019 – 15:00

Més d’un miler professionals i representants d’empreses, administració, entitats i institucions del món de les telecomunicacions i la informàtica es donaven cita ahir al vespre a l’Auditori de Barcelona en el decurs de la que …

Read the full story »
Col·legi

el Col·legi, informació rellevant sobre el COEINF, activitats, relacions i varis

Formació

formació continuada i orientació professional, convenis de formació amb altres entitats

Esdeveniments

tots els esdeveniments rellevants del sector TIC

Informes

informes, estudis, enquestes, … relacionats amb les tecnologies de la informació

Professió

món laboral, emprenedors, enginyers en informàtica, entrevistes, certificacions, deontologia, carreres professionals, …

Home » Formació

Webinar “Els reptes professionals de les Smart cities”

Submitted by on 9 febrer 2017 – 12:00No Comment
Share Button

En aquesta nova edició, Carlos Monzo, director del postgrau, us convida a una interessant diàleg entre Eduard Martín, director de sector públic en Sopra Steria i Josep Ramon Ferrer, director en Doxa Innova & Smart, sobre els reptes professionals de les Smart Cities.

Quins reptes planteja la Smart City als professionals de diferents àmbits? Com pot la tecnologia donar solució a aquests reptes?

La tecnologia ha de facilitar i donar impuls a nous serveis per al ciutadà, pot produir un canvi de model econòmic i, en general, és capaç d’ajudar els professionals que actuen a les ciutats intel·ligents Sabem aprofitar les oportunitats que aquesta ens brinda?

Comentarem quin paper poden jugar el maquinari (sensors), la virtualització d’infraestructura (Cloud), la intel·ligència artificial, el Big Data, l’ús de mètriques o KPI o l’Open Data per aproximar a professionals, ciutadans i, en general, a tots els agents que conviuen a la ciutat.

Inscripció

T’esperem!

Accedeix al webinar des d’aquest enllaç

(Es recomana inscripció prèvia i entrar deu minuts abans de l’inici)

Aquesta xerrada està dirigida a estudiants del postgrau “Smart Cities: ciutat i tecnologia” de la UOC ia qualsevol persona interessada en les smart cities o ciutats intel·ligents, ja siguin de perfil tecnològic, arquitectes, titulats en empresa, dret o ciències polítiques o altres perfils que vulguin dirigir la seva activitat professional en l’àmbit de la Smart City.

Més informació – UOC

Etiquetes:

Aquesta web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les 'cookies'. De tota manera, pots canviar la configuració de 'cookies' en qualsevol moment ACEPTAR
Aviso de cookies
Check Our FeedVisit Us On LinkedinVisit Us On TwitterVisit Us On Facebook