Destacat »

13 febrer 2019 – 12:00

La 24a edició de la “Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica” tindrà lloc el 18 de març i no el 21 de febrer com estava previst inicialment. En motiu de la coincidència amb la vaga general convocada …

Read the full story »
Col·legi

el Col·legi, informació rellevant sobre el COEINF, activitats, relacions i varis

Formació

formació continuada i orientació professional, convenis de formació amb altres entitats

Esdeveniments

tots els esdeveniments rellevants del sector TIC

Informes

informes, estudis, enquestes, … relacionats amb les tecnologies de la informació

Professió

món laboral, emprenedors, enginyers en informàtica, entrevistes, certificacions, deontologia, carreres professionals, …

Home » Notícies

Correus obre un laboratori per accelerar projectes innovadors

Submitted by on 22 febrer 2017 – 17:00No Comment
Share Button

El barri de les Taules, a Madrid, acull el nou CorreosLabs, un espai de treball posat en marxa per Correus concebut com un laboratori d’emprenedoria i creat per accelerar projectes innovadors vinculats a les tecnologies en àrees com logística, serveis digitals i híbrids i serveis de proximitat que aporti valor a la innovació de productes i prestacions.

CorreosLabs és un espai de treball multidisciplinari per accelerar projectes innovadors.

CorreosLabs donarà suport a les iniciatives a través de la xarxa actual de Correus, dels seus mitjans materials i humans i de la seva experiència. També prestarà assessorament comercial, legal, operatiu i tècnic tant de l’empresa postal com d’empreses externes associades a la iniciativa com Microsoft, Amazon Web Services, Telefónica, South Summit o 4YFN.

Primer repte d’emprenedoria al laboratori de Correus

L’obertura del centre d’emprenedoria i innovació de Correus arrenca amb el llançament del ‘Repte Lehnica’, un concurs de projectes amb l’objectiu de captar iniciatives que es troben en les fases de sortida al mercat i que tenen unes característiques determinades i conflueixin amb els interessos de l’empresa postal.

Aquest concurs de projectes, seleccionarà 5 iniciatives a les quals se’ls adjudicarà un ajut econòmic de 30.000 € per a un termini d’execució d’1 any. Qualsevol emprenedor que vulgui participar pot conèixer les condicions del repte i inscriure la seva idea innovadora.

esMARTCIY.es

Etiquetes: , ,

Aquesta web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les 'cookies'. De tota manera, pots canviar la configuració de 'cookies' en qualsevol moment ACEPTAR
Aviso de cookies
Check Our FeedVisit Us On LinkedinVisit Us On TwitterVisit Us On Facebook