Destacat »

19 març 2019 – 15:00

Més d’un miler professionals i representants d’empreses, administració, entitats i institucions del món de les telecomunicacions i la informàtica es donaven cita ahir al vespre a l’Auditori de Barcelona en el decurs de la que …

Read the full story »
Col·legi

el Col·legi, informació rellevant sobre el COEINF, activitats, relacions i varis

Formació

formació continuada i orientació professional, convenis de formació amb altres entitats

Esdeveniments

tots els esdeveniments rellevants del sector TIC

Informes

informes, estudis, enquestes, … relacionats amb les tecnologies de la informació

Professió

món laboral, emprenedors, enginyers en informàtica, entrevistes, certificacions, deontologia, carreres professionals, …

Home » Notícies

Goethe-Institut i l’AQPE signen un conveni de col·laboració

Submitted by on 2 març 2017 – 17:00No Comment
Share Button

El passat 28 de febrer, Judith Maiworrn, directora del Goethe-Institut Barcelona i Francesc González Navarro, director general de l’AQPE (Agency for Qualification of Professional Engineers) han signat un conveni de col·laboració que permetrà afavorir les relacions institucionals amb Alemanya, sobretot pel que fa a la mobilitat i els intercanvis bilaterals.

Aquest conveni permetrà dur terme activitats relacionades amb l’idioma alemany i col·laborar en esdeveniments culturals i informatius, promovent entre els membres de l’AQPE l’oferta cultural i formativa del Goethe-Institut Barcelona amb descomptes als cursos i exàmens d’alemany, amb la possibilitat d’acordar convocatòries individualitzades d’exàmens oficials. També es donarà suport en temes d’informació, xarxes i relacions institucionals alemanyes.

El Goethe-Institut és la institució cultural de la República Federal d’Alemanya al món. Com a centre certificat oficial, ofereix cursos i exàmens en tots els nivells, a més d’elaborar materials d’ensenyament, formar professors i participar en investigacions científiques i iniciatives relacionades amb polítiques lingüístiques. Fomenta la difusió de l’idioma alemany a l’estranger, així com l’intercanvi i la cooperació cultural internacional.

AQPE

Etiquetes: ,

Aquesta web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les 'cookies'. De tota manera, pots canviar la configuració de 'cookies' en qualsevol moment ACEPTAR
Aviso de cookies
Check Our FeedVisit Us On LinkedinVisit Us On TwitterVisit Us On Facebook