Destacat »

6 desembre 2018 – 9:00

El 21 de febrer de 2019 l’Auditori de Barcelona (C/Lepant, 150) acollirà la 24a edició de la “Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica”, l’esdeveniment de referència del sector TIC a Catalunya.
Per setè any consecutiu, l’Associació Catalana d’Enginyers de …

Read the full story »
Col·legi

el Col·legi, informació rellevant sobre el COEINF, activitats, relacions i varis

Formació

formació continuada i orientació professional, convenis de formació amb altres entitats

Esdeveniments

tots els esdeveniments rellevants del sector TIC

Informes

informes, estudis, enquestes, … relacionats amb les tecnologies de la informació

Professió

món laboral, emprenedors, enginyers en informàtica, entrevistes, certificacions, deontologia, carreres professionals, …

Home » Esdeveniments

Aconsegueix la teva entrada gratuïta per al Drone Show

Submitted by on 15 març 2017 – 15:00No Comment
Share Button

The drone show web

Des de l’SmartCatalonia et convidem a assistir gratuïtament al Drone Show, l’esdeveniment que aplegarà els professionals, empreses i entitats del sector dels drons i que se celebrarà els propers 22 i 23 de març al Pavelló 1 del recinte de Fira Barcelona a Montjuïc.

El Drone Show té com a objectiu projectar els usos més innovadors d’aquests vehicles aeris; mostrar les últimes novetats tecnològiques en drons civils i les seves aplicacions professionals, i també demostrar el potencial de la integració d’aquests aparells en els processos productius de sectors que encara no en fan ús de manera habitual. L’esdeveniment estarà enfocat a públic professional, de 10:00h a 18:00h, i s’obrirà a aficionats a partir d’aquesta hora i fins les 9 del vespre.

Comptarà amb diverses activitats destacades com l’European Drones Film Festival, el One to One Àrea, la Fly Zone Show, el Clinic Center, el concurs de startups i un programa de seminaris amb ponents nacionals i internacionals experts en el sector.

22-23 MAR  Hora: 10:00 – 21:00

Lloc: Pavelló 1 del recinte de Fira Barcelona a Montjuïc (Avinguda Reina Maria Cristina, s/n, Barcelona)

Programa de l’acte:

  • Consulta el programa del Drone Show per dimecres 22 de març clicant en el següent enllaç.
  • El programa del dijous 23 de març es troba aquí.

Inscripció: Per obtenir l’entrada gratuïta (valorada en 25 euros) cal introduir el codi de descompte DR1798542 en el moment de fer la inscripció a través del web http://the-droneshow.com/registro-profesional/.

Etiquetes: ,

Aquesta web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les 'cookies'. De tota manera, pots canviar la configuració de 'cookies' en qualsevol moment ACEPTAR
Aviso de cookies
Check Our FeedVisit Us On LinkedinVisit Us On TwitterVisit Us On Facebook