Destacat »

16 febrer 2018 – 9:00

El president del Parlament, Roger Torrent, presidirà el proper  dijous, 22 de febrer, la 23a Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica, la primera gran trobada de l’any que aglutina professionals, empreses, administració, associacions i institucions del món TIC del …

Read the full story »
Col·legi

el Col·legi, informació rellevant sobre el COEINF, activitats, relacions i varis

Formació

formació continuada i orientació professional, convenis de formació amb altres entitats

Esdeveniments

tots els esdeveniments rellevants del sector TIC

Informes

informes, estudis, enquestes, … relacionats amb les tecnologies de la informació

Professió

món laboral, emprenedors, enginyers en informàtica, entrevistes, certificacions, deontologia, carreres professionals, …

Home » Formació

Curs d’especialització en GIS cloud, amb un 5% de descompte pels col·legiats

Submitted by on 31 març 2017 – 9:00No Comment
Share Button

Curs d’especialitzación en GIS cloud que s’organitza des del Servei de SIG i Teledetecció (SIGTE) de la Universitat de Girona amb un descompte del 5% per els col·legiats del COEINF.

ce_cloud1_fbk

Inscripció

Edició: 2a
Hores: 100
Idioma: espanyol
Modalitat: online
Calendari: 8 de maig – 19 juny 2017
Inscripció:  9 de març – 2 maig 2017
Crèdits: 4 ECTS
Preu: 275 €

Els SIG en el núvol fan referència a l’ús de programari com a servei a Internet per a l’obtenció de dades obertes, la seva anàlisi i la seva publicació en forma de mapa. El concepte és molt ampli i va des de les funcions més simples de visualització d’informació geogràfica fins a funcions avançades d’edició, càlcul i geoprocessament.

En aquest curs es treballarà amb eines com ara Fusion Tables de Google, CARTO o Mapbox, que ens permetran representar i simbolitzar dades, analitzar-los i crear sortides cartogràfiques a punt per ser compartides a la web. L’objectiu principal és entendre com funcionen aquests serveis, ja que no són els únics al mercat, ia saber valorar quins són els seus avantatges i inconvenients entre ells, i davant d’altres solucions més tradicionals.

COMPETÈNCIES

En finalitzar el curs l’estudiant serà capaç de:

  • Comprendre què s’entén com núvol i les diferències entre els diferents tipus de serveis que s’ofereixen
  • Copsar dades obertes en temps real amb Fusion Tables.
  • Personalitzar cartografia d’OpenStreetMap amb Mapbox.
  • Crear amb CARTO una aplicació d’anàlisi, consulta i interacció amb dades georeferenciades.

A QUI VA DIRIGIT

A professionals de qualsevol àmbit que requereixin utilitzar Internet com a recurs i mitjà de comunicació de dades georeferenciades sense necessitat d’instal·lar i mantenir components de programari en servidors propis.

Requisits d’admissió: Es recomana tenir coneixements bàsics d’informàtica a nivell d’usuari i coneixements bàsics sobre gestió d’informació geogràfica. Tenir una mica d’experiència en programació d’entorns web és un complement, però no un requisit.

Més informació …

Etiquetes: ,

Aquesta web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les 'cookies'. De tota manera, pots canviar la configuració de 'cookies' en qualsevol moment ACEPTAR
Aviso de cookies
Check Our FeedVisit Us On LinkedinVisit Us On TwitterVisit Us On Facebook