Destacat »

13 febrer 2019 – 12:00

La 24a edició de la “Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica” tindrà lloc el 18 de març i no el 21 de febrer com estava previst inicialment. En motiu de la coincidència amb la vaga general convocada …

Read the full story »
Col·legi

el Col·legi, informació rellevant sobre el COEINF, activitats, relacions i varis

Formació

formació continuada i orientació professional, convenis de formació amb altres entitats

Esdeveniments

tots els esdeveniments rellevants del sector TIC

Informes

informes, estudis, enquestes, … relacionats amb les tecnologies de la informació

Professió

món laboral, emprenedors, enginyers en informàtica, entrevistes, certificacions, deontologia, carreres professionals, …

Home » Notícies

Una solució d’autenticació utilitza el batec del cor de l’usuari a través d’una polsera

Submitted by on 6 abril 2017 – 9:00No Comment
Share Button

Un nou sistema d’autenticació es basa en el batec d’una persona per accedir de manera segura a les seves dades i aplicacions crítiques. Mitjançant una polsera d’autenticació basada en mètodes biomètrics, l’usuari s’identifica i pot comunicar-se de forma fàcil i segura amb estacions de treball autoritzades, ja sigui a través de tecnologies Bluetooth Low Energy o mitjançant NFC.

solucio-autenticacio-batec del cor-usuario-a-traves-pulsera

A través d’una polsera, el sistema d’autenticació utilitza el batec del cor com a paràmetre d’identificació.

El nou mètode ha estat llançat per Atos, es diu Evidian Enterprise SSO i utilitza la polsera d’autenticació de Nymi. Segons els seus desenvolupadors, aquesta solució va un pas més enllà dels sistemes de seguretat amb identificació biomètrica en terminals, xips o lectors de targetes.

Els usuaris poden iniciar sessió, mans lliures, pressionant la seva polsera contra un lector NFC sense haver d’introduir contrasenyes. A continuació, s’autentiquen mitjançant Bluetooth i, mitjançant connexió sense fils, romanen així fins que surten de la seva estació de treball. Atos considera que és una bona eina per a treballadors de sectors com la salut, la indústria farmacèutica i els laboratoris d’investigació.

eSMARTCITY.es

Etiquetes:

Aquesta web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les 'cookies'. De tota manera, pots canviar la configuració de 'cookies' en qualsevol moment ACEPTAR
Aviso de cookies
Check Our FeedVisit Us On LinkedinVisit Us On TwitterVisit Us On Facebook