Destacat »

23 abril 2018 – 17:00

INSCRIU-TE JA al #DiaMundialTIC: “Per una utilització positiva de la intel·ligència artificial per a tots”,  el dimecres, 17 de maig de 18 a 20h, al Movistar Centre* (Plaça Catalunya amb Portal de l’Àngel, 08002 Barcelona). …

Read the full story »
Col·legi

el Col·legi, informació rellevant sobre el COEINF, activitats, relacions i varis

Formació

formació continuada i orientació professional, convenis de formació amb altres entitats

Esdeveniments

tots els esdeveniments rellevants del sector TIC

Informes

informes, estudis, enquestes, … relacionats amb les tecnologies de la informació

Professió

món laboral, emprenedors, enginyers en informàtica, entrevistes, certificacions, deontologia, carreres professionals, …

Home » Notícies

14 milions de correus d’universitats dels EUA estan a la venda a la dark web

Submitted by on 7 abril 2017 – 17:00No Comment
Share Button

seguretat correus en venda

A prop de catorze milions de correus electrònics de persones vinculades, per estudi o treball, a universitats nord-americanes, estan a la venda a la dark web. És la informació que es desprèn de l’últim informe de Digital Citizens Alliance, en què ha identificat prop de quatre milions de correus electrònics amb terminació .edu, pertanyents a individus relacionats amb universitats o centres d’estudis superiors d’Amèrica del Nord.

En total, són tres-centes les institucions educatives esmentades per l’informe, entre les quals no falten alguns dels centres més prestigiosos del país, com el MIT, l’Institut Tecnològic de Massachusetts, o la Universitat de Harvard.

UNIR

Etiquetes:

Aquesta web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les 'cookies'. De tota manera, pots canviar la configuració de 'cookies' en qualsevol moment ACEPTAR
Aviso de cookies
Check Our FeedVisit Us On LinkedinVisit Us On TwitterVisit Us On Facebook