Destacat »

20 octubre 2018 – 20:00

És indubtable que hem de fer un pas endavant, un pas decidit i definitiu. Un pas en el reconeixement de les nostres enginyeres, què són part decisiva en el nostre desenvolupament professional.
La creació de la …

Read the full story »
Col·legi

el Col·legi, informació rellevant sobre el COEINF, activitats, relacions i varis

Formació

formació continuada i orientació professional, convenis de formació amb altres entitats

Esdeveniments

tots els esdeveniments rellevants del sector TIC

Informes

informes, estudis, enquestes, … relacionats amb les tecnologies de la informació

Professió

món laboral, emprenedors, enginyers en informàtica, entrevistes, certificacions, deontologia, carreres professionals, …

Home » Notícies

Google crea una app que utilitza la Intel·ligència Artificial per convertir maldestres traços en originals dibuixos

Submitted by on 18 abril 2017 – 17:00No Comment
Share Button

AutoDraw inclou també les funcions principals dels editors d’imatge bàsics, de manera que és possible seleccionar colors diferents per a les imatges, inserir formes i traços personalitzats i també text. L’aplicació pot utilitzar-se tant per simplement divertir-se com per a elaborar senzilles creacions com invitacions o felicitacions, segons ha expressat Google a través d’un vídeo.

Google ha llançat una original aplicació, anomenada AutoDraw, que utilitza la Intel·ligència Artificial per convertir els maldestres traços que tots hem fet alguna vegada amb el pinzell del Paint en creacions predefinides. La ‘app’ funciona des d’una web i pot usar-se des de qualsevol dispositiu amb Internet.

El funcionament d’aquest editor gràfic destinat a la gent que no sap dibuixar és sencilo: simplement cal entrar al web http://www.autodraw.com i realitzar traços amb el pinzell que tinguin forma més o menys reconeixible. Un cop acabat, un bot utilitza mecanismes de ‘machine learning’ per detectar la forma del nostre esbós, endevinar què és i proporcionar ‘clips’ d’imatges guardats a la base de dades, entre els quals és possible triar.

AutoDraw inclou també les funcions principals dels editors d’imatge bàsics, de manera que és possible seleccionar colors diferents per a les imatges, inserir formes i traços personalitzats i també text. L’aplicació pot utilitzar-se tant per simplement divertir-se com per a elaborar senzilles creacions com invitacions o felicitacions, segons ha expressat Google a través d’un vídeo.

Un cop acabada la creació, és possible exportar-la descarregant directament en format .png o compartir-la amb altres usuaris a través d’un ‘link’. L’aplicació es dirigeix especialment al seu ús en ‘smartphones’ i tauletes sense la necessitat de descarregar programari de pagament, segons Google.

El projecte pertany a la iniciativa de Google AI Experiments, en la qual s’inclouen altres que tenen com a nexe en comú la utilització de mecanismes d’intel·ligència artificial i ‘machine learning’. Per al seu desenvolupament, Google hauria emprat les dades utilitzades en una altra aplicació similar anomenada Quick, Draw! que analitzava esbossos i intentava identificar de què es tractava.

INNOVATICIAS

Etiquetes:

Aquesta web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les 'cookies'. De tota manera, pots canviar la configuració de 'cookies' en qualsevol moment ACEPTAR
Aviso de cookies
Check Our FeedVisit Us On LinkedinVisit Us On TwitterVisit Us On Facebook