Destacat »

27 maig 2020 – 1:08

Segueix aquí totes les fases del procés electoral del COEINF
 

10 de març de 2020: Convocatòria original d’Assemblees del 2020
18 de març de 2020: Suspensió d’Assemblees i del procés electoral per la crisi de la COVID19
26 …

Read the full story »
Col·legi

el Col·legi, informació rellevant sobre el COEINF, activitats, relacions i varis

Formació

formació continuada i orientació professional, convenis de formació amb altres entitats

Opinió

Articles d’opinió, de divulgació o de propostes tecnològiques dels col·legiats, adherits, associats o col·laboradors d’entitats afins al COEINF

Esdeveniments

tots els esdeveniments rellevants del sector TIC

Professió

món laboral, emprenedors, enginyers en informàtica, entrevistes, certificacions, deontologia, carreres professionals, …

Home » Col·legi, Destacat, Doctorat, Opinió

Iniciativa Doctorat del COEINF, t’hi apuntes?

Submitted by on 24 abril 2017 – 12:00No Comment

El COEINF (Col·legi Oficial d’Enginyeria en Informàtica de Catalunya) vol donar suport als Estudis de Doctorat tot i creant un espai web específic de col·laboració en aquest àmbit. Es per això, que com a primer pas, fem una crida a identificar aquells col·legiats que siguin Doctors o estiguin cursant qualsevol Doctorat (la ‘transversalitat’ s’escau).

L’esperit d’aquesta iniciativa es fomentar la visibilitat dels Estudis de Doctorat i divulgar tant les Tesis llegides com els projectes en curs. Tanmateix, ens proposem poder col·laborar amb Universitats i Empreses per cercar sinergies en aquest àmbit.

Si us plau, aquells que vulgueu facilitar-nos el vostre estatus en relació al Doctorat, podeu adreçar-vos al nostre col·lega el Dr. Joan Baiget mitjançant el formulari que hi ha al web (al final d’aquesta entrada) e indicant el tipus de Doctorat i la Universitat, i en el cas dels que ja siguieu Doctors, el Títol de la Tesi, la data de lectura-aprovació i l’enllaç a la Tesi, si ja és en xarxa. Així mateix, serà benvingut qualsevol suggeriment que cregueu interessant per a incorporar en aquesta iniciativa.

Mercès per la vostra col·laboració.

Joan Baiget

Iniciativa Doctorat

Iniciativa Doctorat

Etiquetes: , , ,

Aquesta web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les 'cookies'. De tota manera, pots canviar la configuració de 'cookies' en qualsevol moment ACEPTAR
Aviso de cookies
Check Our FeedVisit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Linkedin