Destacat »

31 octubre 2018 – 20:00

Inscriu-te i vine a la Lul·liana 2018!
Com cada any, el Col·legi Oficial d’Enginyeria en Informàtica de Catalunya (COEINF) celebra la Lul·liana en un acte commemoratiu del seu patró, Ramon Llull. Enguany, tindrà lloc el dia …

Read the full story »
Col·legi

el Col·legi, informació rellevant sobre el COEINF, activitats, relacions i varis

Formació

formació continuada i orientació professional, convenis de formació amb altres entitats

Esdeveniments

tots els esdeveniments rellevants del sector TIC

Informes

informes, estudis, enquestes, … relacionats amb les tecnologies de la informació

Professió

món laboral, emprenedors, enginyers en informàtica, entrevistes, certificacions, deontologia, carreres professionals, …

Home » Col·legi, Destacat, Doctorat

Iniciativa Doctorat del COEINF, t’hi apuntes?

Submitted by on 24 abril 2017 – 12:00No Comment
Share Button

El COEINF (Col·legi Oficial d’Enginyeria en Informàtica de Catalunya) vol donar suport als Estudis de Doctorat tot i creant un espai web específic de col·laboració en aquest àmbit. Es per això, que com a primer pas, fem una crida a identificar aquells col·legiats que siguin Doctors o estiguin cursant qualsevol Doctorat (la ‘transversalitat’ s’escau).

L’esperit d’aquesta iniciativa es fomentar la visibilitat dels Estudis de Doctorat i divulgar tant les Tesis llegides com els projectes en curs. Tanmateix, ens proposem poder col·laborar amb Universitats i Empreses per cercar sinergies en aquest àmbit.

Si us plau, aquells que vulgueu facilitar-nos el vostre estatus en relació al Doctorat, podeu adreçar-vos al nostre col·lega el Dr. Joan Baiget mitjançant el formulari que hi ha al web (al final d’aquesta entrada) e indicant el tipus de Doctorat i la Universitat, i en el cas dels que ja siguieu Doctors, el Títol de la Tesi, la data de lectura-aprovació i l’enllaç a la Tesi, si ja és en xarxa. Així mateix, serà benvingut qualsevol suggeriment que cregueu interessant per a incorporar en aquesta iniciativa.

Mercès per la vostra col·laboració.

Joan Baiget

Iniciativa Doctorat

Iniciativa Doctorat

Etiquetes: , , ,

Aquesta web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les 'cookies'. De tota manera, pots canviar la configuració de 'cookies' en qualsevol moment ACEPTAR
Aviso de cookies
Check Our FeedVisit Us On LinkedinVisit Us On TwitterVisit Us On Facebook