Destacat »

6 desembre 2018 – 9:00

El 21 de febrer de 2019 l’Auditori de Barcelona (C/Lepant, 150) acollirà la 24a edició de la “Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica”, l’esdeveniment de referència del sector TIC a Catalunya.
Per setè any consecutiu, l’Associació Catalana d’Enginyers de …

Read the full story »
Col·legi

el Col·legi, informació rellevant sobre el COEINF, activitats, relacions i varis

Formació

formació continuada i orientació professional, convenis de formació amb altres entitats

Esdeveniments

tots els esdeveniments rellevants del sector TIC

Informes

informes, estudis, enquestes, … relacionats amb les tecnologies de la informació

Professió

món laboral, emprenedors, enginyers en informàtica, entrevistes, certificacions, deontologia, carreres professionals, …

Home » Formació

4a edició del Màster en Enginyeria Informàtica de la UdG

Submitted by on 27 abril 2017 – 12:00No Comment
Share Button

El màster en Enginyeria Informàtica és l’únic màster que habilita per la professió d’Enginyer informàtic. Està regulat per la Resolució 12977 de la Secretaria General d’Universitats del 8 de juny del 2009.

Aquest màster respon a la gran demanda per part de les empreses en experts en enginyeria informàtica per dirigir, dissenyar i mantenir els seus sistemes informàtics. Està indicat per complementar la formació dels Graduats en Enginyeria Informàtica i dels Enginyers Tècnics Informàtics.

El màster aporta els coneixements, les habilitats i les competències necessaris per la direcció de projectes informàtics i per desenvolupar una activitat professional altament especialitzada en l’àmbit de la informàtica. Els titulats disposen d’una formació molt sòlida en tecnologies de la informació i són capaços de liderar, dirigir, dissenyar i desenvolupar tot tipus de projectes informàtics, tant des d’una vessant tecnològica com de gestió.

El Màster en Enginyeria Informàtica també es contempla com la via natural perquè els estudiants puguin completar els 300 ECTS requerits per iniciar un doctorat. Vàries assignatures d’aquest màster treballen amb les eines pròpies de la metodologia científica, per tal que els alumnes que vulguin puguin continuar la seva formació cap a la investigació. Els professors que donen docència en el màster pertanyen a grups de recerca amb una àmplia experiència en la direcció de tesis i en la publicació de treballs científics.

Informació per la matrícula

Amb l’esperit d’estar permanent connectat al món, tenim un grup creat al LinkedIn  “Màster Enginyeria Informàtica – UdG”. Creiem que és un punt d’unió entre la UdG i les empreses de l’entorn que certament ens dóna visibilitat i un munt d’oportunitats de col·laboracions.  També pots afegir-te al grup Facebook “Màster en Enginyeria Informàtica – UdG

També  disposeu d’un vídeo Presentació del Màster on veureu estudiants interessats en fer el màster i empresaris que recomanen cursar-lo.

Etiquetes: ,

Aquesta web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les 'cookies'. De tota manera, pots canviar la configuració de 'cookies' en qualsevol moment ACEPTAR
Aviso de cookies
Check Our FeedVisit Us On LinkedinVisit Us On TwitterVisit Us On Facebook