Destacat »

19 març 2019 – 15:00

Més d’un miler professionals i representants d’empreses, administració, entitats i institucions del món de les telecomunicacions i la informàtica es donaven cita ahir al vespre a l’Auditori de Barcelona en el decurs de la que …

Read the full story »
Col·legi

el Col·legi, informació rellevant sobre el COEINF, activitats, relacions i varis

Formació

formació continuada i orientació professional, convenis de formació amb altres entitats

Esdeveniments

tots els esdeveniments rellevants del sector TIC

Informes

informes, estudis, enquestes, … relacionats amb les tecnologies de la informació

Professió

món laboral, emprenedors, enginyers en informàtica, entrevistes, certificacions, deontologia, carreres professionals, …

Home » Notícies

Huawei presenta el seu nou centre d’experiències i demostracions tecnològiques

Submitted by on 17 maig 2017 – 12:00No Comment
Share Button

Huawei Espanya  acaba de presentar el seu nou centre d’experiències i demostracions tecnològiques, CSIC (Customer Solution Innovation & Integration Experience Center). Situat a les oficines centrals de la companyia a Madrid, es tracta d’un espai multifuncional que combina tecnologia audiovisual i solucions de xarxes, telecomunicacions i Big Data.

Nou centre d’experiències i demostracions tecnològiques d’Huawei a Madrid.

Durant la presentació de l’espai, Huawei va exposar la seva visió sobre l’evolució de les xarxes mòbils de banda ultra ampla (UBB), sota el títol L a evolució del 4.5G. Un pas cap al 5G. La companyia va mostrar el treball de desenvolupament d’aquesta tecnologia per ajudar els operadors.

La companyia sosté que tant els serveis de vídeo sota demanda, com el vídeo 4K i els serveis Cloud seran els principals motors per al desenvolupament de la banda ultra ampla a accés fix i mòbil.

eSMARTCITY.es

Aquesta web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les 'cookies'. De tota manera, pots canviar la configuració de 'cookies' en qualsevol moment ACEPTAR
Aviso de cookies
Check Our FeedVisit Us On LinkedinVisit Us On TwitterVisit Us On Facebook