Destacat »

6 desembre 2018 – 9:00

El 21 de febrer de 2019 l’Auditori de Barcelona (C/Lepant, 150) acollirà la 24a edició de la “Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica”, l’esdeveniment de referència del sector TIC a Catalunya.
Per setè any consecutiu, l’Associació Catalana d’Enginyers de …

Read the full story »
Col·legi

el Col·legi, informació rellevant sobre el COEINF, activitats, relacions i varis

Formació

formació continuada i orientació professional, convenis de formació amb altres entitats

Esdeveniments

tots els esdeveniments rellevants del sector TIC

Informes

informes, estudis, enquestes, … relacionats amb les tecnologies de la informació

Professió

món laboral, emprenedors, enginyers en informàtica, entrevistes, certificacions, deontologia, carreres professionals, …

Home » Notícies

Col·laboració dels professionals de l’enginyeria informàtica d’Espanya i Irlanda (CCII, ICS Irish Computer Society)

Submitted by on 17 maig 2017 – 9:00No Comment
Share Button

El 27 d’abril D. Juan Pablo Peñarrubia Carrión, President del Consell General de Col·legis Professionals d’Enginyeria Informàtica (CCII), i D. José García Fanjul, vocal de la Junta de Govern, van assistir a Dublín a l’IT Professionals Day, impulsat per la Irish Computer Society (ICS).

ICS, que enguany, celebra el seu 50 aniversari, integra els professionals irlandesos de l’enginyeria informàtica i promou el IT Professionals Day, en el marc de la TechWeek, una setmana d’activitats en matèria de tecnologies de la informació que ICS realitza des 2014.

El President de CCII i el CEO de ICS, Jim Friars, van comprometre la col·laboració bilateral d’ambdues institucions en activitats d’interès mutu, en iniciatives europees com ha passat amb el seu respectiu lideratge a nivell nacional en el desenvolupament de l’European ICT Profesionalism Framework, en esdeveniments sectorials relacionats com poden ser la TechWeek i semanainformatica.com i en general per promoure l’avanç dels seus professionals a Espanya i Irlanda.

A l’agenda de l’IT Professional’s Day també hi va haver, entre altres continguts, xerrades sobre el model de formació contínua de ICS, la implantació de la Norma Europea de competències professionals TIC, l’inici de la Coalicion Digital skills and jobs a Irlanda, així com una interessant conferència del Sr. André Richier (Unitat Key Enabling Technologies and Digital Economy, de la Direcció General per Internal Market, Industry, Entrepreneurship and pimes, de la Comissió Europea) sobre les prioritats i iniciatives de la Comissió Europea en matèria de tecnologies de la informació.

D’esquerra a dreta: Tom O’Sullivan (ICS), Mary Cleary (ICS), André Richier (CE), Jose Garcia Fanjul (CCII), Juan Pablo Peñarrubia (CCII) i Jin Friars (ICS), qmb motiu de l’inici de la colaboración de CCII i ICS, i la celebració del IT Professionals Day.

CCII

Etiquetes: ,

Aquesta web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les 'cookies'. De tota manera, pots canviar la configuració de 'cookies' en qualsevol moment ACEPTAR
Aviso de cookies
Check Our FeedVisit Us On LinkedinVisit Us On TwitterVisit Us On Facebook