Destacat »

21 Novembre 2019 – 9:00

La Comissió de Dones i Igualtat de L’Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals ha posat en marxa aquest any el Cicle de conferències Dona i Professions Col·legiades, amb el suport de la Direcció General d’Igualtat de …

Read the full story »
Col·legi

el Col·legi, informació rellevant sobre el COEINF, activitats, relacions i varis

Formació

formació continuada i orientació professional, convenis de formació amb altres entitats

Opinió

Articles d’opinió, de divulgació o de propostes tecnològiques dels col·legiats, adherits, associats o col·laboradors d’entitats afins al COEINF

Esdeveniments

tots els esdeveniments rellevants del sector TIC

Professió

món laboral, emprenedors, enginyers en informàtica, entrevistes, certificacions, deontologia, carreres professionals, …

Home » Notícies

L’iPhone agost es presentarà el 12 de setembre

Submitted by on 4 Setembre 2017 – 17:00No Comment
Share Button

El proper iPhone agost es donarà a conèixer en una keynote (presentació) el proper dimarts 12 de setembre al Steve Jobs Theater, segons ho ha confirmat el portal «Apple Insider» que ja ha rebut la invitació per acudir a aquesta cita.

Després dels rumors que s’han anat encunyant al llarg d’aquests mesos, el debut del dispositiu de la nova generació d’Apple és una de les notícies més esperades. El Campus d’Apple serà l’enclavament on es confirmin o desmenteixin totes les novetats que s’han anat filtrant fins a la data, entre d’altres: la supressió del botó d’inici per integrar de manera tàctil a la pantalla.

Així mateix, la presentació podria donar a conèixer els models de l’ iPhone 7s i iPhone 7s Plus. A més del nou wearable Apple Watch Sèrie 3 o el tan esperant llançament de la cinquena generació d’Apple TV que suporti el 4K i el HDR.

Des d’Espanya, es podrà gaudir de la presentació en streaming des del Campus d’Apple a les 19:00.

ABC Tecnologia

Etiquetes:

Aquesta web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les 'cookies'. De tota manera, pots canviar la configuració de 'cookies' en qualsevol moment ACEPTAR
Aviso de cookies
Check Our FeedVisit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Linkedin