Destacat »

7 gener 2019 – 9:00

La Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica tindrà lloc el proper 21 de febrer de 2019 a l’Auditori de Barcelona. En Quim Masferrer hi serà, i tu? No et perdis la gran trobada del …

Read the full story »
Col·legi

el Col·legi, informació rellevant sobre el COEINF, activitats, relacions i varis

Formació

formació continuada i orientació professional, convenis de formació amb altres entitats

Esdeveniments

tots els esdeveniments rellevants del sector TIC

Informes

informes, estudis, enquestes, … relacionats amb les tecnologies de la informació

Professió

món laboral, emprenedors, enginyers en informàtica, entrevistes, certificacions, deontologia, carreres professionals, …

Home » Esdeveniments

El Congrés Mundial d’Internet de les Coses tindrà un monogràfic sobre Blockchain

Submitted by on 13 setembre 2017 – 17:00No Comment
Share Button

Una nova edició del IOT Solutions World Congress (Congrés Mundial d’Internet de les Coses, IoTSWC, per les sigles en anglès) prepara el seu programa per als propers dies 3, 4 i 5 d’octubre, dates clau per al sector d’Internet de les Coses (IOT) que es reunirà a Barcelona, on podran conèixer més a fons la tecnologia Blockchain a través d’un fòrum monogràfic sobre cadenes de bloc i seminaris sobre criptoeconomía i oportunitats d’inversió en les empreses que ja estan utilitzant aquesta tecnologia.

Està previst que el Fòrum de Solucions Blockchain i la Conferència ICO 2017 & Crypto Economy comptin amb la participació de 115 experts de 18 països, entre ells hi haurà el fundador i director de la Fundació Bitcoin, Jon Matonis, el fundador del Consorci d’Inversors Blockchain, Mike Costache, i el director de Desenvolupament de Negocis de Spotify, Erik Beijnoff.

Blockchain clau en la seguretat de les plataformes IOT

La Conferència ICO 2017 & Crypto Economy tindrà un enfocament més pràctic amb exemples actuals. En el seminari participaran experts del sector i representants de les empreses que estan implementant la tecnologia blockchain en l’àmbit de l’energia, la mobilitat, les ciutats, banca i finances i mobilitat, entre d’altres. Pel que fa a la sessió sobre economia criptogràfica, comptarà amb la presència d’inversors interessats i empreses emergents de solucions blockchain.

Segons els experts, la tecnologia blockchain garantirà la seguretat i la intel·ligència de les plataformes de IOT a l’hora de compartir dades i realitzar transaccions en diferents sectors.

eSMARTCITY.es

Etiquetes: , ,

Aquesta web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les 'cookies'. De tota manera, pots canviar la configuració de 'cookies' en qualsevol moment ACEPTAR
Aviso de cookies
Check Our FeedVisit Us On LinkedinVisit Us On TwitterVisit Us On Facebook