Destacat »

13 febrer 2019 – 12:00

La 24a edició de la “Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica” tindrà lloc el 18 de març i no el 21 de febrer com estava previst inicialment. En motiu de la coincidència amb la vaga general convocada …

Read the full story »
Col·legi

el Col·legi, informació rellevant sobre el COEINF, activitats, relacions i varis

Formació

formació continuada i orientació professional, convenis de formació amb altres entitats

Esdeveniments

tots els esdeveniments rellevants del sector TIC

Informes

informes, estudis, enquestes, … relacionats amb les tecnologies de la informació

Professió

món laboral, emprenedors, enginyers en informàtica, entrevistes, certificacions, deontologia, carreres professionals, …

Home » Formació

Inscriu-te al Postgrau “Processament Big Data per a Ciències de la Vida” – Comença el 20 d’octubre – Descomptes pels col·legiats

Submitted by on 18 setembre 2017 – 12:00No Comment
Share Button

Us informem que està oberta la inscripció al Postgrau en “Processament Big Data per a Ciències de la Vida que començarà el proper 20 d’octubre de 2017 a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), amb la col·laboració de la Fundació i2cat, l’Hospital Sant Joan de Déu, l’IDIAP Jordi Gol, el Consorci Hospitalari Parc Taulí, Hospital Universitari de Bellvitge i el Centre de Regulació Genòmica (CRG). També és compta amb la col·laboració d’empreses del BIB i empreses tecnològiques com IBM i Microsoft. Aquesta iniciativa formativa està impulsada i coordinada per Bioinformatics Barcelona.

El Postgrau s’ha desenvolupat amb l’objectiu de donar resposta a la necessitat de professionals que coneguin les noves estratègies, metodologies, eines de processament i anàlisi, que s’estan utilitzant en l’àmbit del Big Data en les Ciències de la Vida.

El Postgrau s’imparteix en modalitat presencial distribuït en cinc mòduls teòrico-pràctics i un projecte final integrador codirigit entre docents de l’àmbit de l’enginyeria informàtica i les ciències de la vida. Els temes que s’abordaran durant el Postgrau són:

  • Adquisició, filtratge i seguretat de les dades
  • Integració de bases de dades
  • Computació distribuïda per a Big Data
  • Machine data learning:  aprenentatge automàtic per a l’anàlisi de dades
  • Mineria de dades per a Ciències de la Vida: extracció de coneixement i visualització

Els col·legiats del COEINF que estiguin interesats en el descompte en el Postgrau que es posin en contacte amb Dolores Rexachs (dolores.rexachs@uab.cat).

Més informació i inscripció del Postgrau en “Processament Big Data per a Ciències de la Vida a la web: http://bit.do/postgradoBDLS

Triptico PBDLS2017 (pdf)

Poster PBDLS (pdf)

Etiquetes: ,

Aquesta web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les 'cookies'. De tota manera, pots canviar la configuració de 'cookies' en qualsevol moment ACEPTAR
Aviso de cookies
Check Our FeedVisit Us On LinkedinVisit Us On TwitterVisit Us On Facebook