Destacat »

21 setembre 2018 – 9:00

L’Associació de Professionals TIC de Catalunya (APTICC) -integrada per l’Associació Catalana d’Enginyers de Telecomunicació (Telecos.cat), el Col·legi Oficial d’Enginyeria en Informàtica de Catalunya (COEINF), i l’associació GrausTIC- organitza la taula rodona “Com implantar solucions IoT amb èxit”, com a side …

Read the full story »
Col·legi

el Col·legi, informació rellevant sobre el COEINF, activitats, relacions i varis

Formació

formació continuada i orientació professional, convenis de formació amb altres entitats

Esdeveniments

tots els esdeveniments rellevants del sector TIC

Informes

informes, estudis, enquestes, … relacionats amb les tecnologies de la informació

Professió

món laboral, emprenedors, enginyers en informàtica, entrevistes, certificacions, deontologia, carreres professionals, …

Home » Notícies

Apple detecta problemes tècnics en els seus iPhone 8 i iPhone 8 Plus

Submitted by on 10 octubre 2017 – 17:00No Comment
Share Button

Un reduït nombre dels primers clients de la nova família dels iPhone 8 i iPhone 8 Plus s’han portat un petit desencís després de detectar incidències en el so de les trucades en els seus terminals acabats de comprar. Davant aquesta situació, Apple va sortir ahir al pas de les crítiques rebudes en les últimes hores en diferents fòrums d’usuaris en reconèixer que la companyia està treballant per resoldre un problema relacionat amb la qualitat de l’àudio dels iPhone 8 i iPhone 8 Plus.

En concret, es tracta d’un lleu crepitar o xiulet que sorgeix de forma esporàdica en els auriculars d’un petit nombre de terminals i que s’aprecia durant les trucades de veu i les videoconferències per Facetime. Així ho revela la revista ‘The Verge’, publicació tecnològica que va contactar amb el fabricant després de fer-se ressò d’aquest tipus d’incidències en un dels terminals de prova, avaria que després va ser confrontada en llocs com la pàgina de suport d’Apple, MacRumors i Reddit, entre d’altres.

Davant aquesta situació, reproduïda en diferents operadors de telefonia i en diversos punts del món, fonts de la companyia de la poma van indicar que preparen “una actualització de programari per solucionar un problema”, del qual “són conscients que afecta un reduït nombre de clients “. La incidència en el so no sembla afectar quan s’utilitza l’altaveu del terminal, el que indueix a pensar que és un assumpte que podria resoldre a través d’una simple actualització del programari.

Els preus de l’iPhone 8 oscil·len entre els 809 euros del model de 64 GB i els 979 euros que costa el de 256 GB. Per la seva banda, els nous iPhone 8 Plus es cotitzen a 919 euros els de 64 B i 1.089 euros els de 256 GB.

ANTONIO LORENZO – ELECONOMISTA.es

Etiquetes: ,

Aquesta web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les 'cookies'. De tota manera, pots canviar la configuració de 'cookies' en qualsevol moment ACEPTAR
Aviso de cookies
Check Our FeedVisit Us On LinkedinVisit Us On TwitterVisit Us On Facebook