Destacat »

18 gener 2018 – 12:00

Un món sense intermediaris. Això és el que, segons els experts, ens portarà la tecnologia Blockchain en un futur no gaire llunyà i el que de fet ja és possible avui dia. Però què és …

Read the full story »
Col·legi

el Col·legi, informació rellevant sobre el COEINF, activitats, relacions i varis

Formació

formació continuada i orientació professional, convenis de formació amb altres entitats

Esdeveniments

tots els esdeveniments rellevants del sector TIC

Informes

informes, estudis, enquestes, … relacionats amb les tecnologies de la informació

Professió

món laboral, emprenedors, enginyers en informàtica, entrevistes, certificacions, deontologia, carreres professionals, …

Home » Professió

Dijous 2 de novembre: Conferència sobre Ordenació i Regulació de l’Enginyeria Informàtica

Submitted by on 1 novembre 2017 – 9:00No Comment
Share Button

Amb motius de les activitats pel 40 aniversari de la posada en marxa dels estudis universitaris oficials d’Informàtica a Espanya, la Universitat del País Basc ha organitzat una Conferència dirigida principalment a professors, estudiants i titulats en Enginyeria Informàtica sobre la “Ordenació i Regulació Legal de l’Enginyeria Informàtica”.

La Conferència es realitza amb la col·laboració del Consell General de Col·legis Professionals d’Enginyeria Informàtica (CCII) i del Col·legi Oficial d’Enginyers en Informàtica d’Euskadi (COIIE), i tindrà lloc el dijous 2 de novembre a les 14:00h a la Sala Ada Lovelace de la Facultat d’Informàtica (Pg Manuel Lardizabal , 1 – 20018 Donostia-Sant Sebastià), podent seguir-se també en directe en streaming a l’adreçahttps://ehutb.ehu.es/canal2

De l’esdeveniment al web de la Universitat del País Basc:  http://www.ehu.eus/ehusfera/ifbloga/2017/10/25/6650/

Més informació sobre l’esdeveniment nacional commemoratiu promogut per la CODDII per a la celebració del 40 aniversari de la posada en marxa dels estudis universitaris oficials de Informàtica a Espanya: https://ccii.es/44-news/344-acto-de- 40-aniversari-de-la-titulació-de-enginyeria-informatica-a-espanya.

CCII

 

 

Etiquetes: ,

Aquesta web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les 'cookies'. De tota manera, pots canviar la configuració de 'cookies' en qualsevol moment ACEPTAR
Aviso de cookies
Check Our FeedVisit Us On LinkedinVisit Us On TwitterVisit Us On Facebook