Destacat »

https://www.instagram.com/automoyka_himchistka_kiev Instagram Блеск 11 gener 2018 – 9:00

Facebook Блеск El COEINF, juntament amb l’Associació /Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya (EIC) i amb l’Associació Catalana d’Enginyers de Telecomunicació (telecos.cat), hem mantingut sempre una clara voluntat de servei als professionals de l’enginyeria i a la societat. …

Read the full story »
Instagram Детейлинг watch Col·legi

https://www.facebook.com/autostudio.glyanec Facebook Автостудия Глянец el Col·legi, informació rellevant sobre el COEINF, activitats, relacions i varis

https://www.facebook.com/detailing.com.ua Facebook Детейлинг Formació

Instagram Автостудия Глянец formació continuada i orientació professional, convenis de formació amb altres entitats

Esdeveniments

tots els esdeveniments rellevants del sector TIC

Informes

informes, estudis, enquestes, … relacionats amb les tecnologies de la informació

Professió

món laboral, emprenedors, enginyers en informàtica, entrevistes, certificacions, deontologia, carreres professionals, …

Home » Notícies

Comprar el cotxe al fabricant amb un clic, el nou paradigma que pren força

Submitted by on 8 desembre 2017 – 9:00No Comment
Share Button

El web es pot convertir en el canal de venda de la pròpia marca, al concessionari universal.

na iniciativa de màrqueting llançada per Opel a Espanya pot ser l’embrió d’un canvi de paradigma en la venda de cotxes. L’acció promocional, una cosa tan senzilla com una compra per internet, ha encès les alarmes a les tradicionals xarxes de vendes. 

La novetat és que el producte adquirit online a Amazonés poc comú: un cotxe, i no dels més petits, concretament un Opel Grandland X. Fins ara els fabricants han utilitzat la web per donar informació als consumidors, atraure potencials clients, com a complement de la publicitat en altres suports o per fer directament publicitat. La gran diferència és que, a part de les ja conegudes plataformes de venda per internet, la xarxa també es pot convertir en un canal de venda del fabricant, en el concessionari universal. Un pas de gran calat en la tan portada omnicanalidad.

El fenomen es sustenta en una cosa tan elemental com les facilitats que proporciona la xarxa en termes de desintermediació i gestió directa amb el client. Tota una revolució ja experimentada amb fortuna en molts altres negocis -la gran majoria-. Però el raonament va més enllà: igual que les cases es compren sobre plànol, per què no es va a adquirir online un automòbil quan ni tan sols està fabricat? És el somni de tot venedor i, en aquest cas, el paradís el sistema de producció just-in-time, el mètode pel qual s’optimitzen els inventaris en funció de les necessitats del fabricant.

El futur de la relació entre la web i la venda directa de cotxes pel fabricant és prometedor. Nissan ha posat a la venda en línia, i abans de començar a fabricar-ho, la nova versió del seu elèctric Leaf2.Zero. Una cosa semblant al que ha fet per al seu nou model Tesla, pionera també en vendre per internet. Amb aquest escenari, el paper dels concessionaris està destinat a canviar, quan no en dubte. De fet, ja estan creant noves plataformes de venda a la web. Segurament el comprador voldrà seguir provant el cotxe abans d’adquirir-, però si ja té producte, confiança en la marca i preu adequat, gran part de la venda està feta.

Cinco Días

 

Etiquetes: ,

Aquesta web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les 'cookies'. De tota manera, pots canviar la configuració de 'cookies' en qualsevol moment ACEPTAR
Aviso de cookies
Check Our FeedVisit Us On LinkedinVisit Us On TwitterVisit Us On Facebook