Destacat »

https://www.instagram.com/automoyka_himchistka_kiev Instagram Блеск 11 gener 2018 – 9:00

Facebook Блеск El COEINF, juntament amb l’Associació /Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya (EIC) i amb l’Associació Catalana d’Enginyers de Telecomunicació (telecos.cat), hem mantingut sempre una clara voluntat de servei als professionals de l’enginyeria i a la societat. …

Read the full story »
Instagram Детейлинг watch Col·legi

https://www.facebook.com/autostudio.glyanec Facebook Автостудия Глянец el Col·legi, informació rellevant sobre el COEINF, activitats, relacions i varis

https://www.facebook.com/detailing.com.ua Facebook Детейлинг Formació

Instagram Автостудия Глянец formació continuada i orientació professional, convenis de formació amb altres entitats

Esdeveniments

tots els esdeveniments rellevants del sector TIC

Informes

informes, estudis, enquestes, … relacionats amb les tecnologies de la informació

Professió

món laboral, emprenedors, enginyers en informàtica, entrevistes, certificacions, deontologia, carreres professionals, …

Home » Notícies

Administració Pública, digitalització contra vent i marea

Submitted by on 15 desembre 2017 – 9:00No Comment
Share Button

La transformació digital dels organismes públics és un fet irreversible, i malgrat els pesars els responsables TIC de la AAPP avancen contra vent i marea en aquest viatge, limitats pels prepuestos i per una cultura rígida institucional.

Que l’Administració pública espanyola és un exemple d’innovació i treball a copiar pels seus homòlegs europeus és un fet més que constatat. La relació electrònica entre institucions o amb les empreses és una realitat a la qual altres països no han arribat encara, malgrat un estat de desenvolupament nacional suposadament més avançat.

Proverbials són alguns projectes en Sanitat o en Open Data que causen admiració fora de les nostres fronteres. No obstant això, els professionals TIC espanyols pateixen en carn pròpia la reducció constant dels seus pressupostos i una escassetat de recursos humans que els obliga a redoblar esforços per tirar endavant els projectes, no sense cert disgust.

Però la transformació digital dels organismes públics és un fet irreversible, i malgrat els pesars els responsables TIC de la AAPP avancen contra vent i marea en aquest viatge, convençuts que el rumb ha de mirar sempre cap als ciutadans. I així ha quedat palès en la trobada organitzada per Computing amb la col·laboració deCommvault, DXC Technolgy i T-Systems, l’eix temàtic ha estat la contribució de l’Administració pública a la nova era digital.

Article complet en PDF

RUFINO CONTRERAS – COMPUTING

 

Etiquetes: ,

Aquesta web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les 'cookies'. De tota manera, pots canviar la configuració de 'cookies' en qualsevol moment ACEPTAR
Aviso de cookies
Check Our FeedVisit Us On LinkedinVisit Us On TwitterVisit Us On Facebook