Destacat »

16 Juliol 2019 – 17:00

El pla estratègic en intel·ligència artificial de Catalunya està obert a un procés participatiu on la ciutadania i entitats del sector podran presentar esmenes fins al 15 d’octubre
S’ha elaborat  des del departament de polítiques digitals …

Read the full story »
Col·legi

el Col·legi, informació rellevant sobre el COEINF, activitats, relacions i varis

Formació

formació continuada i orientació professional, convenis de formació amb altres entitats

Opinió

Articles d’opinió, de divulgació o de propostes tecnològiques dels col·legiats, adherits, associats o col·laboradors d’entitats afins al COEINF

Esdeveniments

tots els esdeveniments rellevants del sector TIC

Professió

món laboral, emprenedors, enginyers en informàtica, entrevistes, certificacions, deontologia, carreres professionals, …

Home » Notícies

Preparen el desplegament de les xarxes 5G als Estats Units per 2018

Submitted by on 21 Desembre 2017 – 17:00No Comment
Share Button

L’operador de telefonia Verizon té previst desplegar la xarxa de ràdio comercial 5G preestàndard i la xarxa 5G Core als Estats Units a partir del segon semestre de 2018 i comptarà amb Ericsson per al subministrament dels equips de xarxes.

Segons ha anunciat la companyia sueca en un comunicat les dues empreses col·laboraran per adaptar l’ecosistema mòbil a una ràpida comercialització de la futura tecnologia. Durant l’any passat, Ericsson i Verizon van desenvolupar proves de 5G fix sense fil usant l’espectre d’ones mil·limètriques en múltiples ciutats i barris residencials amb diferents geografies i densitats.

El 5G canviarà la nostra manera de treballar i interactuar

Aquestes proves han estat fonamentals per entendre les tecnologies 5G i la propagació d’ones mil·limètriques emprades en Verizon 5GTF i el proper estàndard 3GPP 5G NR. Les noves tecnologies seran primordials per donar resposta als creixents requisits de connectivitat per a experiències de banda ampla emergents, mòbils i fixes sense fils dels consumidors, com vídeo en streaming d’alta definició, realitat immersiva virtual i augmentada i cloud computing connectat.

“El 5G canviarà la nostra manera de treballar, interactuar, aprendre i jugar”, ha explicat Ed Chan, vicepresident d’Estratègia i Planificació Tecnològiques per Xarxa Corporativa i Tecnologia de Verizon, que va assenyalar que al costat de Ericsson estan “creant una hora de ruta clar i construint un ecosistema sòlid que ens permetrà maximitzar el potencial del 5G”.

eSMATRCITY.es

Etiquetes: ,

Aquesta web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les 'cookies'. De tota manera, pots canviar la configuració de 'cookies' en qualsevol moment ACEPTAR
Aviso de cookies
Check Our FeedVisit Us On LinkedinVisit Us On TwitterVisit Us On Facebook