Destacat »

13 febrer 2019 – 12:00

La 24a edició de la “Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica” tindrà lloc el 18 de març i no el 21 de febrer com estava previst inicialment. En motiu de la coincidència amb la vaga general convocada …

Read the full story »
Col·legi

el Col·legi, informació rellevant sobre el COEINF, activitats, relacions i varis

Formació

formació continuada i orientació professional, convenis de formació amb altres entitats

Esdeveniments

tots els esdeveniments rellevants del sector TIC

Informes

informes, estudis, enquestes, … relacionats amb les tecnologies de la informació

Professió

món laboral, emprenedors, enginyers en informàtica, entrevistes, certificacions, deontologia, carreres professionals, …

Home » Esdeveniments

Jornada de Lliurament de certificacions Euro-Inf 2018

Submitted by on 16 gener 2018 – 12:00No Comment
Share Button

El dijous 18 de gener tindrà lloc a Madrid la Jornada de Lliurament de Certificacions Euro-Inf 2018.

L’esdeveniment està organitzat per l’ Agència Nacional d’Avaluació de la Qualitat i Acreditació – ANECA (Ministeri d’Educació Cultura i Esports), el  Consell General de Col·legis d’Enginyeria Informàtica – CCII i el Consell General de Col·legis d’Enginyeria Tècnica Informàtica – CONCITI , i en el mateix es farà entrega de les certificacions Euro-Inf a les noves universitats que han obtingut aquest segell:

El Segell Euro-Inf és una certificació europea promoguda per la European Quality Assurance Network for Informatics Education – EQANIE , en l’àmbit de títols universitaris de tecnologies de la informació, el desenvolupament a Espanya és fruit de la col·laboració d’ANECA, CCII, CONCITI i el conjunt de les universitats espanyoles, especialment a través de les escoles integrades en la Conferència de Directors i Degans d’Enginyeria en Informàtica – CODDII . A més del lliurament de noves certificacions s’abordaran temes com els reptes i repercussions d’Euro-Inf, l’estratègia d’evolució d’Evolució d’Euro-Inf a Espanya, etc. amb intervenció del President de CCII Joan Pau Peñarrubia.

L’acte tindrà al Saló d’actes del Paranimf de la Universitat Politècnica de Madrid UPM, Edifici Rectorat A. Carrer Ramiro de Maeztu, 7, 28040, Madrid, a les 9:30 hores.

Aquí el programa de la jornada .

L’entrada és lliure prèvia confirmació d’assistència via correu electrònic a: adelahoz [at] aneca.es

CCII

Etiquetes: ,

Aquesta web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les 'cookies'. De tota manera, pots canviar la configuració de 'cookies' en qualsevol moment ACEPTAR
Aviso de cookies
Check Our FeedVisit Us On LinkedinVisit Us On TwitterVisit Us On Facebook