Destacat »

7 gener 2019 – 9:00

La Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica tindrà lloc el proper 21 de febrer de 2019 a l’Auditori de Barcelona. En Quim Masferrer hi serà, i tu? No et perdis la gran trobada del …

Read the full story »
Col·legi

el Col·legi, informació rellevant sobre el COEINF, activitats, relacions i varis

Formació

formació continuada i orientació professional, convenis de formació amb altres entitats

Esdeveniments

tots els esdeveniments rellevants del sector TIC

Informes

informes, estudis, enquestes, … relacionats amb les tecnologies de la informació

Professió

món laboral, emprenedors, enginyers en informàtica, entrevistes, certificacions, deontologia, carreres professionals, …

Home » Notícies

Justícia crea un Consell Assessor per a la digitalització de la Justícia

Submitted by on 9 febrer 2018 – 9:00No Comment
Share Button

El ministre de Justícia, Rafael Catalá, ha presidit avui la reunió del Consell Assessor per a la Innovació en la Justícia i ha demanat als seus membres que aportin la seva visió estratègica i experiència en els àmbits de la tecnologia, la innovació i la gestió d’organitzacions per a la transformació digital del sector.

Aquest consell funcionarà com un grup de treball que assessorarà al Ministeri de Justícia en el disseny i execució de programes d’innovació i, a petició del ministre, podrà pronunciar-se sobre les mesures i els projectes normatius que impulsi el departament en aquesta matèria.

Té per objecte promoure la col·laboració amb el sector privat i la participació de la societat civil en les polítiques de Justícia.

Formen part del Consell Assessor per a la Innovació en la Justícia, a títol personal, César Alierta, president de la Fundació Telefónica; César Cernuda, president de Microsoft Llatinoamèrica i vicepresident corporatiu de Microsoft; Bernardo Hernández, emprenedor que ha desenvolupat la seva carrera a Google, Flickr, Yahoo o Tuenti.

Chema Alonso, encarregat de l’estratègia de Big Data, Publicitat i Quarta Plataforma de Telefónica; Martín Varsavsky, fundador de diverses companyies del sector tecnològic; Javier Rodríguez Zapatero, cofundador i president de l’escola de negocis ISDI; Carina Spilzka, fundadora de General Partner K Fund; Ángel Cano, que va ser conseller delegat del Grup BBVA.

Enrique Dans, professor d’Innovació en la IE Business School; Santiago Segarra, responsable de la transformació de l’Agència Tributària com a director de tecnologia; Javier Cremades, president del despatx Cremades & Calvo-Sotelo; Hugo Écija, fundador de la firma Écija; i Borja Adsuara, que va ser director general per al desenvolupament de la societat de la informació i de Red.es.

LA VANGUARDIA

 

Etiquetes: , ,

Aquesta web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les 'cookies'. De tota manera, pots canviar la configuració de 'cookies' en qualsevol moment ACEPTAR
Aviso de cookies
Check Our FeedVisit Us On LinkedinVisit Us On TwitterVisit Us On Facebook