Destacat »

13 febrer 2019 – 12:00

La 24a edició de la “Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica” tindrà lloc el 18 de març i no el 21 de febrer com estava previst inicialment. En motiu de la coincidència amb la vaga general convocada …

Read the full story »
Col·legi

el Col·legi, informació rellevant sobre el COEINF, activitats, relacions i varis

Formació

formació continuada i orientació professional, convenis de formació amb altres entitats

Esdeveniments

tots els esdeveniments rellevants del sector TIC

Informes

informes, estudis, enquestes, … relacionats amb les tecnologies de la informació

Professió

món laboral, emprenedors, enginyers en informàtica, entrevistes, certificacions, deontologia, carreres professionals, …

Home » Notícies

Amazon supera Microsoft en borsa

Submitted by on 22 febrer 2018 – 17:00No Comment
Share Button

Amazon es va convertir aquest mes, oficialment, en la tercera major companyia de Wall Street, amb una capitalització de 702.463.000 de dòlars, després revaloritzar-se un 2,58%. Microsoft, per la seva banda, va tancar la sessió en 699.218.000 de dòlars, després d’una pujada de l’1,28%.

La fita és especialment significativa ja que Amazon ni tan sols figurava entre les deu primeres del rànquing fa tres anys. Des de llavors, les seves accions s’han multiplicat gairebé per quatre, fins a superar els 1.400 dòlars per acció.

L’evolució de Microsoft en aquest temps ha situat també positiva, però insuficient per fer front a la puixança de la seva rival. D’aquesta manera, només Alphabet, amb un valor de 746.370 milions de dòlars, i Apple, amb 849.237.000, superen Amazon.

Expansión

 

Etiquetes:

Aquesta web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les 'cookies'. De tota manera, pots canviar la configuració de 'cookies' en qualsevol moment ACEPTAR
Aviso de cookies
Check Our FeedVisit Us On LinkedinVisit Us On TwitterVisit Us On Facebook