Destacat »

6 desembre 2018 – 9:00

El 21 de febrer de 2019 l’Auditori de Barcelona (C/Lepant, 150) acollirà la 24a edició de la “Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica”, l’esdeveniment de referència del sector TIC a Catalunya.
Per setè any consecutiu, l’Associació Catalana d’Enginyers de …

Read the full story »
Col·legi

el Col·legi, informació rellevant sobre el COEINF, activitats, relacions i varis

Formació

formació continuada i orientació professional, convenis de formació amb altres entitats

Esdeveniments

tots els esdeveniments rellevants del sector TIC

Informes

informes, estudis, enquestes, … relacionats amb les tecnologies de la informació

Professió

món laboral, emprenedors, enginyers en informàtica, entrevistes, certificacions, deontologia, carreres professionals, …

Home » Esdeveniments

#DES2018 del 22 al 24 de maig a Madrid amb un 35% de descompte pels col·legiats

Submitted by on 5 març 2018 – 17:00No Comment
Share Button

Del 22 al 24 de maig Madrid acollirà Digital Enterprise Show 2018 (DES2018) – Digital Business World Congress, el més gran esdeveniment mundial sobre Transformació Digital, amb un descompte del 35% per als col·legiats del COEINF.

La transformació digital cap a nous models de negoci per a empreses centra la celebració d’aquest esdeveniment, que reunirà més de 18.000 professionals a Madrid.

La tercera edició de l’esdeveniment internacional Digital Enterprise Show (DES), que tindrà lloc del 22 al 24 de maig a Ifema – Fira de Madrid, i que preveu reunir més de 18.000 professionals i 450 ponents analitzarà els avenços, tendències i reptes de la transformació digital amb més de dues-centes conferències.

Aquest esdeveniment, que en la seva convocatòria de 2017 va generar un impacte econòmic de més de 30 milions d’euros, encara aquesta nova edició sota el lema ‘enfrontant-te a l’allau digital’, i amb la intel·ligència artificial com a protagonista d’aquest any, juntament amb solucions que estan impulsant el desenvolupament de nous models de negoci, com IOT, ciberseguretat, màrqueting digital, etc.

Durant els tres dies de l’esdeveniment, més de 450 líders digitals donaran resposta als sis dilemes més comuns als quals s’enfronten els executius empresarials a l’hora d’implementar la transformació digital de la seva empresa.

DigitalMagazine

Enllaços clau:

Informació general: http://www.des-madrid.com

Compra de passis: https://www.des-madrid.com/tickets-prices

Etiquetes:

Aquesta web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les 'cookies'. De tota manera, pots canviar la configuració de 'cookies' en qualsevol moment ACEPTAR
Aviso de cookies
Check Our FeedVisit Us On LinkedinVisit Us On TwitterVisit Us On Facebook