Destacat »

14 Octubre 2019 – 17:14

Avui 14 d’octubre hem conegut la sentència del Tribunal Suprem al judici als líders de la societat civil i representants polítics. Una sentència que condemna a penes de presó per a 9 líders polítics i …

Read the full story »
Col·legi

el Col·legi, informació rellevant sobre el COEINF, activitats, relacions i varis

Formació

formació continuada i orientació professional, convenis de formació amb altres entitats

Opinió

Articles d’opinió, de divulgació o de propostes tecnològiques dels col·legiats, adherits, associats o col·laboradors d’entitats afins al COEINF

Esdeveniments

tots els esdeveniments rellevants del sector TIC

Professió

món laboral, emprenedors, enginyers en informàtica, entrevistes, certificacions, deontologia, carreres professionals, …

Home » Notícies

La GSMA i la ICANN signen un acord de cooperació

Submitted by on 5 Març 2018 – 12:00No Comment
Share Button

L’organització d’operadors mòbils i companyies relacionades amb la indústria mòbil i organitzadora del Mobile World Congress de Barcelona, GSMA, ha signat un memoràndum d’entesa  (MoU, per les sigles en anglès) amb la Corporació per a l’Assignació de Noms i Números a Internet (ICANN).

Es tracta d’un acord bilateral amb l’objectiu d’augmentar la col·laboració i la conscienciació sobre qüestions de “governança d’internet d’interès comú” , tal com descriu el comunicat oficial enviat per ambdues parts.

La col·laboració d’aquests dos gegants d’Internet i les telecomunicacions s’ha escenificat de la mà del director general de la GSMA, Mats Granryd, i del president i director executiu de la ICANN, Göran Marby.

La finalitat del document és buscar un objectiu en comú per a la promoció de la expansió de xarxes interoperables de la mà de les TIC. Es posa l’accent en la cooperació (a través de tallers, esdeveniments regionals i interaccions concretes sobre temes tècnics) per a la creació de capacitats i intercanvi de polítiques.

COMPUTERWORLD

 

Etiquetes: ,

Aquesta web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les 'cookies'. De tota manera, pots canviar la configuració de 'cookies' en qualsevol moment ACEPTAR
Aviso de cookies
Check Our FeedVisit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Linkedin