Destacat »

6 desembre 2018 – 9:00

El 21 de febrer de 2019 l’Auditori de Barcelona (C/Lepant, 150) acollirà la 24a edició de la “Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica”, l’esdeveniment de referència del sector TIC a Catalunya.
Per setè any consecutiu, l’Associació Catalana d’Enginyers de …

Read the full story »
Col·legi

el Col·legi, informació rellevant sobre el COEINF, activitats, relacions i varis

Formació

formació continuada i orientació professional, convenis de formació amb altres entitats

Esdeveniments

tots els esdeveniments rellevants del sector TIC

Informes

informes, estudis, enquestes, … relacionats amb les tecnologies de la informació

Professió

món laboral, emprenedors, enginyers en informàtica, entrevistes, certificacions, deontologia, carreres professionals, …

Home » Esdeveniments

La FIB organitza el 21 de març un acte d’homenatge als pioners de la informàtica

Submitted by on 13 març 2018 – 20:00No Comment
Share Button

En el context dels actes del seu 40è aniversari, la FIB organitza el proper dimecres 21 de març de 2018 un acte d’homenatge a aquells que considera pioners de la informàtica, especialment pel que fa als inicis de la formació universitària en informàtica a Catalunya.

L’acte tindrà lloc el proper dimecres 21 de març de 2018, de 12.30 h a 14.00 h, a la Sala d’Actes Manuel Martí Recober de la FIB, i servirà per reconèixer la feina pionera de:

  • La Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), com a primer centre universitari que va oferir estudis superiors d’informàtica a Catalunya, i que ha continuat aquesta missió amb la bona feina dels professors i investigadors de la seva actual Escola d’Enginyeria.
  • L’Associació de Tècnics en Informàtica (ATI), que fa 50 anys i que va servir d’instrument de col·laboració i comunicació entre els primers professionals informàtics catalans, alguns dels quals van esdevenir professors i investigadors de la FIB i d’altres centres universitaris.
  • El catedràtic Ramon Puigjaner Trepat, segon degà de la FIB i president fundador de la Conferencia de Directores y Decanos de Ingeniería Informática (CODDII) d’Espanya, qui al llarg de la seva trajectòria ha impulsat estudis superiors d’informàtica a diverses universitats, entre moltes altres contribucions.

A l’acte participaran, a més del degà de la FIB i altres autoritats acadèmiques, el professor Antoni Giró i les professores Maria Ribera Sancho i Núria Castell, que com a exdegà, exdeganes de la FIB presentaran respectivament als homenatjats.

L’acte és obert i animem a tota la comunitat de la UPC, de la UAB, d’ATI i del món acadèmic i professional informàtic a acompanyar-nos.

Més informació…

Etiquetes: , , ,

Aquesta web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les 'cookies'. De tota manera, pots canviar la configuració de 'cookies' en qualsevol moment ACEPTAR
Aviso de cookies
Check Our FeedVisit Us On LinkedinVisit Us On TwitterVisit Us On Facebook