Destacat »

20 octubre 2018 – 20:00

És indubtable que hem de fer un pas endavant, un pas decidit i definitiu. Un pas en el reconeixement de les nostres enginyeres, què són part decisiva en el nostre desenvolupament professional.
La creació de la …

Read the full story »
Col·legi

el Col·legi, informació rellevant sobre el COEINF, activitats, relacions i varis

Formació

formació continuada i orientació professional, convenis de formació amb altres entitats

Esdeveniments

tots els esdeveniments rellevants del sector TIC

Informes

informes, estudis, enquestes, … relacionats amb les tecnologies de la informació

Professió

món laboral, emprenedors, enginyers en informàtica, entrevistes, certificacions, deontologia, carreres professionals, …

Home » Col·legi

Els col·legis d’Informàtica i l’INAP, amb les competències digitals

Submitted by on 22 maig 2018 – 9:00No Comment
Share Button

El conveni suposa la promoció de les competències digitals tant en els alts nivells i llocs directius relacionats amb les Tecnologies de la Informació.

El Consell de Col·legis d’Enginyeria Informàtica (CCII) i el Institut Nacional d’Administració Pública (INAP) han subscrit a Madrid un conveni de col·laboració per al desenvolupament i l’adopció de les competències digitals en les administracions públiques tant a nivell nacional com internacional.

Per als professionals de l’Enginyeria Informàtica aquest conveni suposa una col·laboració essencial per a la maduració i impuls de les competències digitals i la transformació digital de les administracions públiques.

El conveni signat amb INAP suposa la promoció de les competències digitals tant en els alts nivells i llocs directius relacionats amb les tecnologies de la informació i la comunicació com en els nivells més generals.

Aquest fet suposa un gran avanç pel fet que els empleats públics han de disposar d’un major coneixement i domini de l’administració electrònica i oferir, per tant, un millor servei als ciutadans. A més, es proporcionaran les habilitats necessàries per enfrontar-se a l’administració digital des de la seguretat i coneixent els possibles riscos i amenaces.

“Des del Consell de Col·legis d’Enginyeria Informàtica considerem que la formació del factor humà és un element clau per a la iniciativa que es pretén adquirir i com a líders i coneixedors de l’àmbit digital volem construir els fonaments per al nou paradigma en què ens trobem”, explica un comunicat emès per les dues organitzacions.

I conclou: “Els professionals de les Enginyeria Informàtica amb aquest conveni potenciarem, també aquesta gran iniciativa en l’àmbit internacional per mostrar en altres països d’Europa la decisió pionera i les bones pràctiques que es van a desenvolupar arran de la signatura d’aquest conveni”.

Computing

Etiquetes: ,

Aquesta web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les 'cookies'. De tota manera, pots canviar la configuració de 'cookies' en qualsevol moment ACEPTAR
Aviso de cookies
Check Our FeedVisit Us On LinkedinVisit Us On TwitterVisit Us On Facebook