Destacat »

18 Novembre 2019 – 9:00

El comitè organitzador de la Comissió Dona i igualtat de la intercol·legial us convida a participar en el acte  “Dones i professions tecnològiques” el proper 13 de desembre de 2019 de les 16:00 a les …

Read the full story »
Col·legi

el Col·legi, informació rellevant sobre el COEINF, activitats, relacions i varis

Formació

formació continuada i orientació professional, convenis de formació amb altres entitats

Opinió

Articles d’opinió, de divulgació o de propostes tecnològiques dels col·legiats, adherits, associats o col·laboradors d’entitats afins al COEINF

Esdeveniments

tots els esdeveniments rellevants del sector TIC

Professió

món laboral, emprenedors, enginyers en informàtica, entrevistes, certificacions, deontologia, carreres professionals, …

Home » Col·legi

UNITSS i COEINF firmen un conveni de col·laboració per potenciar el col·letiu dels professionals d’inoformàtica

Submitted by on 31 Maig 2018 – 9:00No Comment
Share Button

El passat dia 24 de maig es va formalitzar el conveni de col·laboració entre l’Associació Catalana de Professionals d’Informàtica a la Salut (UNITSS) i el Col·legi Oficial d’Enginyeria en Informàtica de Catalunya (COEINF),  La formalització del mateix va ser protagonitzada per la presidenta d’Unitss, la Sra. Anna Benavent Navarro, i el Degà del COEINF, Sr. Eduard Martin Lineros.

El conveni té per objecte la col·laboració entre les dues entitats per tal de desenvolupar l’ús de les tecnologies de la informació en l’àmbit de la salut, a l’hora que potenciar el col·lectiu profesional en tots els àmbits,  a través de la divulgació, la participació conjunta en esdeveniments i la cooperació mútua.

UNITSS és una associació de sense ànim de lucre composada per professionals relacionats amb l’àmbit dels Sistemes d’Informació del Sector Sanitari i Social Català, que tenen com objectiu principal la promoció i difusió del coneixement entre professionals i entitats del sector TIC de Salut, mitjançant la promoció de sinèrgies entre els associats,  afavorint l’intercanvi d’informació, i posicionant-se com a referent en el sector.

UNITSS vol ser un espai obert a tots els socis que permeti canalitzar i donar resposta a les necessitats de cadascun dels col·lectius (tècnics de sistemes, desenvolupadors, responsables de projectes, usuaris clau,  directors de sistemes,..), mitjançant foros per àmbits, organitzant sessions formatives, tècniques i jornades que parteixin de necessitats reals del sector. Sense oblidar la visió més estratègica o innovadora que ens permeti evolucionar.

Etiquetes: ,

Aquesta web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les 'cookies'. De tota manera, pots canviar la configuració de 'cookies' en qualsevol moment ACEPTAR
Aviso de cookies
Check Our FeedVisit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Linkedin