Destacat »

16 Juliol 2019 – 17:00

El pla estratègic en intel·ligència artificial de Catalunya està obert a un procés participatiu on la ciutadania i entitats del sector podran presentar esmenes fins al 15 d’octubre
S’ha elaborat  des del departament de polítiques digitals …

Read the full story »
Col·legi

el Col·legi, informació rellevant sobre el COEINF, activitats, relacions i varis

Formació

formació continuada i orientació professional, convenis de formació amb altres entitats

Opinió

Articles d’opinió, de divulgació o de propostes tecnològiques dels col·legiats, adherits, associats o col·laboradors d’entitats afins al COEINF

Esdeveniments

tots els esdeveniments rellevants del sector TIC

Professió

món laboral, emprenedors, enginyers en informàtica, entrevistes, certificacions, deontologia, carreres professionals, …

Home » Notícies

MaTHiSiS, el projecte educatiu de la UE en què s’interactua amb robots

Submitted by on 13 Juny 2018 – 17:00No Comment
Share Button

Com a part del Programa Horitzó 2020, el nou ecosistema d’interacció robot – màquina – ordinador s’utilitzarà en educació general i especial, capacitació industrial i orientació professional.

Atos participa a MaTHiSiS, un projecte finançat per la Unió Europea en el marc del Programa H2020  l’objectiu de facilitar l’aprenentatge d’estudiants, tutors i cuidadors mitjançant un nou ecosistema d’interacció robot – màquina – ordinador contínuament adaptable. El nou sistema millora la capacitació professional, l’aprenentatge en el lloc de treball i l’educació en general. 

En el projecte MaTHiSiS, participen 18 socis de 9 països membres de la UE, inclosos centres de recerca, universitats, administracions públiques i empreses grans i petites, assegurant que la cadena de la innovació combina tecnologia i educació.

MaTHiSiS integra tecnologies d’avantguarda com robots especialitzats, dispositius mòbils i pissarres interactives, i crea un nou ecosistema educatiu com a producte, perfectament adaptable a les necessitats específiques.

MaTHiSiS considera cinc casos d’usos diferents , amb un ampli ventall d’usuaris, com són els estudiants amb necessitats especials i dificultats d’aprenentatge. Aquests casos s’estan provant en tres fases diferents a manera de prova: ‘Conductor’, ‘Assistit’ i ‘Vida real’.

Computing

 

Etiquetes: ,

Aquesta web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les 'cookies'. De tota manera, pots canviar la configuració de 'cookies' en qualsevol moment ACEPTAR
Aviso de cookies
Check Our FeedVisit Us On LinkedinVisit Us On TwitterVisit Us On Facebook