Destacat »

6 desembre 2018 – 9:00

El 21 de febrer de 2019 l’Auditori de Barcelona (C/Lepant, 150) acollirà la 24a edició de la “Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica”, l’esdeveniment de referència del sector TIC a Catalunya.
Per setè any consecutiu, l’Associació Catalana d’Enginyers de …

Read the full story »
Col·legi

el Col·legi, informació rellevant sobre el COEINF, activitats, relacions i varis

Formació

formació continuada i orientació professional, convenis de formació amb altres entitats

Esdeveniments

tots els esdeveniments rellevants del sector TIC

Informes

informes, estudis, enquestes, … relacionats amb les tecnologies de la informació

Professió

món laboral, emprenedors, enginyers en informàtica, entrevistes, certificacions, deontologia, carreres professionals, …

Home » Informes

El comerç electrònic global s’incrementarà un 60% en 2022 aconseguint els 150 milions de dòlars

Submitted by on 21 juny 2018 – 17:00No Comment
Share Button

La despesa del consumidor a e-comemerce arribarà als 14.700 milions el 2022, un 60% més que la xifra de l’any passat de 9.200 milions, segons afirma un estudi realitzat per  Juniper Research.

La nova investigació, denominada  Comerç digital: Tendències clau, sectors i previsions 2018-2022,  assenyala que el major contribuent mundial és la Xina representant un terç de tots els pagaments. No obstant això, d’acord amb la investigació, encara que els codis QR tindran un major creixement en el subcontinent indi i l’Àfrica, el seu valor es veurà eclipsat a tot el món per les compres en línia per a 2022.

La investigació assenyala que, atès que els minoristes ofereixen cada vegada més mecanismes de pagament és probable que s’acceleri la migració. A més, va destacar els moviments dels minoristes tradicionals per desenvolupar estratègies omnicanal a mesura que busquen assegurar els ingressos mitjançant l’ús d’aplicacions mòbils tant per a compres online com per impulsar l’ingrés a la botiga.

Els pagaments socials impulsen els volums de transferència de diners

L’estudi de Juniper afirma que la transferència de diners seria una àrea de creixement clau, reforçada per la ràpida expansió i l’adopció de pagaments socials. Va destacar les activitats de companyies com PayPal (a través dels seus subsidiàries Venmo i Xoom) i Facebook argumentant que aquests jugadors estaven en la millor posició per capitalitzar la creixent transició a digital dels pagaments P2P.

L’impacte de Blockchain

A més, l’informe afirma que els jugadors de tot l’ecosistema estaven preparats per a beneficiar-se de la implementació de la tecnologia blockchain per a la liquidació financera. Argumenta que blockchain permetria una major estandardització per al processament de pagaments; reduir substancialment el risc d’error (inclòs el doble despesa) i, de fet, el temps necessari per a la verificació d’errors; el que resulta en processos més ràpids, més segurs i menys costosos. Això, al seu torn, permetria a les empreses de transferència de diners ser més competitives, reduir les tarifes als usuaris finals i, per tant, experimentar alts volums d’ús.

CIOspain

 

Etiquetes:

Aquesta web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les 'cookies'. De tota manera, pots canviar la configuració de 'cookies' en qualsevol moment ACEPTAR
Aviso de cookies
Check Our FeedVisit Us On LinkedinVisit Us On TwitterVisit Us On Facebook