Destacat »

31 octubre 2018 – 20:00

Inscriu-te i vine a la Lul·liana 2018!
Com cada any, el Col·legi Oficial d’Enginyeria en Informàtica de Catalunya (COEINF) celebra la Lul·liana en un acte commemoratiu del seu patró, Ramon Llull. Enguany, tindrà lloc el dia …

Read the full story »
Col·legi

el Col·legi, informació rellevant sobre el COEINF, activitats, relacions i varis

Formació

formació continuada i orientació professional, convenis de formació amb altres entitats

Esdeveniments

tots els esdeveniments rellevants del sector TIC

Informes

informes, estudis, enquestes, … relacionats amb les tecnologies de la informació

Professió

món laboral, emprenedors, enginyers en informàtica, entrevistes, certificacions, deontologia, carreres professionals, …

Home » Notícies

Matrícula Oberta!! Curs d’especialització “Qualitat en Big Data per a Ciències de la Vida”

Submitted by on 3 juliol 2018 – 12:00No Comment
Share Button

Esperant que sigui del vostre interès, ens plau informar-vos que s’ha obert la matrícula per al nou curs d’especialització “Qualitat en Big Data per a Ciències de la Vida” que iniciarà la docència el proper 5 d’octubre de 2018 a la Casa Convalescència (c/Sant Antoni Maria Claret, 171, Barcelona). Aquesta iniciativa formativa serà impartida per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), amb la col·laboració de l’empresa Bigfinite, i l’impuls i coordinació de Bioinformàtics Barcelona.

Aquesta especialització té com a objectiu principal, dotar l’estudiant de les eines necessàries per a la correcta avaluació, implementació i manteniment de les tecnologies Big Data en entorns regulats, orientats especialment cap a la indústria biotech i farmacèutica així com per a contextos d’investigació mèdica.

L’estudiant adquirirà les habilitats professionals i coneixements tecnològics necessaris per gestionar sistemes de qualitat per entorns de producció farmacèutica, biotecnològica i mèdica enfocats a l’ús de la informació generada per sistemes de Big Data. El programa presenta un marc tecnològic combinat amb normatives internacionals com les Good Manufacturing Practices, ISO i guies com les ICH FDA o Data Integrity. Així mateix, és un objectiu fonamental del curs proveir les eines necessàries  per la validació de processos on intervinguin sistemes tecnològics Big Data.

Dates rellevants:

  • Preinscripció: oberta fins el 30 de Setembre de 2018
  • Matrícula: Oberta fins el 4 d’Octubre de 2018
  • Curs: del 5 d’Octubre de 2018 al 19 de Gener de 2019

Informació més detallada i matrícula del curs d’especialització “Qualitat en Big Data Per a Ciències de la Vida” al pòster adjunt i a la pàgina web.

BIB – BIOINFORMATICS BARCELONA
“Casa Convalescència” Building, C/ Sant Antoni Mª Claret, 171
08041 Barcelona (Spain)
Ph: +34 637856902
comunicacio@bioinformaticsbarcelona.eu
http://bioinformaticsbarcelona.eu
Twitter: @BiBcn | LinkedIn: BIB group

 

Etiquetes: ,

Aquesta web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les 'cookies'. De tota manera, pots canviar la configuració de 'cookies' en qualsevol moment ACEPTAR
Aviso de cookies
Check Our FeedVisit Us On LinkedinVisit Us On TwitterVisit Us On Facebook