Destacat »

12 juny 2020 – 17:00

Els camins en bona companyia sempre són bons camins. No importen les pujades, les baixades ni els entrebancs -previstos o no-. Giravolts que rodegen muntanyes immenses que molt sovint són miratges.
L’honor de rebre la confiança …

Read the full story »
Col·legi

el Col·legi, informació rellevant sobre el COEINF, activitats, relacions i varis

Formació

formació continuada i orientació professional, convenis de formació amb altres entitats

Opinió

Articles d’opinió, de divulgació o de propostes tecnològiques dels col·legiats, adherits, associats o col·laboradors d’entitats afins al COEINF

Esdeveniments

tots els esdeveniments rellevants del sector TIC

Professió

món laboral, emprenedors, enginyers en informàtica, entrevistes, certificacions, deontologia, carreres professionals, …

Home » Formació

V Promoció del Máster en Domòtica i Llar Digital de la Universidat Politècnica de Madrid.

Submitted by on 21 desembre 2009 – 9:44No Comment

El Màster en Domòtica i Llar Digital de la Universitat Politècnica de Madrid, va néixer l’any 2004, es tracta del programa pioner a nivell nacional per formar a titulats superiors en el camp de la Domòtica i la Llar Digital.

El Màster en Domòtica i Llar Digital de la UPM va dirigit a titulats universitaris amb i sense experiència professional. El seu objectiu fonamental se centra a formar als alumnes del programa en els coneixements, habilitats i tècniques relacionades amb la Domòtica i la Llar Digital, entesos des d’una perspectiva global i integradora, fent especial èmfasi en els aspectes pràctics.

Existeixen dues modalitats del programa Màster, una Versió Presencial part-time que comença el mes d’octubre, i una Versió OnLine que comença el mes de febrer i es pot realitzar a través d’una completa plataforma de teleformació.

Els alumnes provinents del Col·legi Oficial d’Enginyeria en Informàticade Catalunya compten a més amb unes condicions especials de finançament, obtenint una beca del 25% de descompte respecte del preu del Màster amb pagament al comptat.

Més informació: www.master.cedint.upm.es

Etiquetes: ,

Aquesta web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les 'cookies'. De tota manera, pots canviar la configuració de 'cookies' en qualsevol moment ACEPTAR
Aviso de cookies
Check Our FeedVisit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Linkedin