Destacat »

12 juny 2020 – 17:00

Els camins en bona companyia sempre són bons camins. No importen les pujades, les baixades ni els entrebancs -previstos o no-. Giravolts que rodegen muntanyes immenses que molt sovint són miratges.
L’honor de rebre la confiança …

Read the full story »
Col·legi

el Col·legi, informació rellevant sobre el COEINF, activitats, relacions i varis

Formació

formació continuada i orientació professional, convenis de formació amb altres entitats

Opinió

Articles d’opinió, de divulgació o de propostes tecnològiques dels col·legiats, adherits, associats o col·laboradors d’entitats afins al COEINF

Esdeveniments

tots els esdeveniments rellevants del sector TIC

Professió

món laboral, emprenedors, enginyers en informàtica, entrevistes, certificacions, deontologia, carreres professionals, …

Home » Formació

Màster en Recerca en les Tecnologies de la Informació i la Comunicació i la seva Gestió (MITMA)

Submitted by on 21 desembre 2009 – 9:53No Comment

Des del convenciment que els professionals de la investigació tenen un paper fonamental per impulsar una nova economia basada en el coneixement, BES La Salle, presenta el Màster en Recerca en les Tecnologies de la Informació i la Comunicació i la seva Gestió (MITMA), un màster universitari totalment adaptat a l’Espai Europeu d’Educació Superior que començarà el proper 8 de febrer de 2010.

El Máster MITMA respon a la creixent necessitat del mercat d’incorporar professionals capaços de valoritzar el coneixement generat des dels centres d’investigació. El titulat serà capaç de proposar reptes científics, impulsar nous desenvolupaments tecnològics i liderar la gestió de projectes d’investigació i innovació. Els titulats del MITMA hauran superat, així mateix, l’etapa docent del Programa de Doctorat en les TIC i la seva Gestió i estaran altament qualificats per a iniciar l’etapa investigadora del doctorat, si així ho desitgen.

La missió del MITMA és proporcionar coneixements científic-tècnics i de gestió per capacitar l’estudiant per emprendre i gestionar activitats d’investigació en l’àmbit de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) i la seva Gestió.

Gràcies al conveni de col·laboració amb la Salle, els col·legiats del COEINF, gaudiran d’un 10½ de descompte.

Més informació:

http://www.salle.url.edu/portal/masters/masters-recerca-mitma-barcelona/

Etiquetes:

Aquesta web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les 'cookies'. De tota manera, pots canviar la configuració de 'cookies' en qualsevol moment ACEPTAR
Aviso de cookies
Check Our FeedVisit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Linkedin