Destacat »

16 Juliol 2019 – 17:00

El pla estratègic en intel·ligència artificial de Catalunya està obert a un procés participatiu on la ciutadania i entitats del sector podran presentar esmenes fins al 15 d’octubre
S’ha elaborat  des del departament de polítiques digitals …

Read the full story »
Col·legi

el Col·legi, informació rellevant sobre el COEINF, activitats, relacions i varis

Formació

formació continuada i orientació professional, convenis de formació amb altres entitats

Opinió

Articles d’opinió, de divulgació o de propostes tecnològiques dels col·legiats, adherits, associats o col·laboradors d’entitats afins al COEINF

Esdeveniments

tots els esdeveniments rellevants del sector TIC

Professió

món laboral, emprenedors, enginyers en informàtica, entrevistes, certificacions, deontologia, carreres professionals, …

Home » Esdeveniments

El COEINF dona suport a l’Intel·ligència Artificial Catalana patrocinant el CCIA 2018

Submitted by on 6 Setembre 2018 – 9:00No Comment
Share Button

Tenim el plaer de convidar-vos a participar a la 21a Conferència internacional de l’Associació Catalana d’Intel·ligència Artificial (CCIA 2018) que tindrà lloc del 8 al 10 d’octubre del 2018.

L’objectiu principal d’aquesta conferència internacional és fomentar la discussió a l’entorn dels últims avenços en Intel·ligència Artificial. Us animem a contribuir amb treballs acabats, però també amb treballs preliminars que tinguin idees originals, prometedores i innovadores.

 Donat que el CCIA és el punt de reunió habitual de la comunitat científica catalana de l’IA, aquesta edició del CCIA també acull la innauguració del cicle d’activitats commemoratives del 25è aniversari de la fundació ACIA (Associació Catalana d’Intel·ligència Artificial), cicle que engega amb un acte especial del 25è a la conferència i s’allargarà a tot el curs acadèmic 2018-2019.

El comitè organitzador té el plaer d’organitzar aquesta edició de la conferència a la comarca de l’Alt Empordà, un preciós territori situat al nord de Catalunya, que descansa en la bella Badia de Roses, un dels més bonics enclaus mediterranis. Esperem que pugueu mantenir discussions científiques ben fructíferes, mentre gaudiu d’una de les àrees més captivadores de Catalunya.

En aquesta pàgina web anirem publicant tota la informació rellevant sobre el congrés, la seu, les activitats que estem preparant pels assistents i per als seus acompanyants, tant a nivell científic com social i esperem proporcionar-vos una experiència agradable, tot compartint aquests dies amb nosaltres, i amb la comunitat ACIA.

Inscripcions i més informació a CCIA2018.

 

Etiquetes: ,

Aquesta web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les 'cookies'. De tota manera, pots canviar la configuració de 'cookies' en qualsevol moment ACEPTAR
Aviso de cookies
Check Our FeedVisit Us On LinkedinVisit Us On TwitterVisit Us On Facebook