Destacat »

30 juliol 2018 – 9:00

L’harmonització de la regulació de les professions a nivell europeu es formalitza per fi arribant al Diari Oficial de la Comissió Europea (DOUE) que per fi s’ha publicat la Directiva europea relativa al test de …

Read the full story »
Col·legi

el Col·legi, informació rellevant sobre el COEINF, activitats, relacions i varis

Formació

formació continuada i orientació professional, convenis de formació amb altres entitats

Esdeveniments

tots els esdeveniments rellevants del sector TIC

Informes

informes, estudis, enquestes, … relacionats amb les tecnologies de la informació

Professió

món laboral, emprenedors, enginyers en informàtica, entrevistes, certificacions, deontologia, carreres professionals, …

Home » Col·legi

Vicedeganes del COEINF fan l’ofrena floral al monument de Rafael Casanovas #11S2018

Submitted by on 11 setembre 2018 – 9:00No Comment
Share Button

Com cada 11 de setembre, representats del Col·legi Oficial d’Enginyeria en Informàtica de Catalunya han participat en la tradicional ofrena floral al monument de Rafael Casanovas en el marc d’actes institucionals de la Diada Nacional de Catalunya, junt amb altres entitats de la societat civil catalana, govern de la Generalitat i partits polítics.

En aquesta ocasió, el Col·legi ha estat representat per Karina Gibert, Vicedegana de Big Data i Data Science i per Maria del Pilar Oller – Vicedegana de Bioinformàtic. El fet que el col·legi el representin dues de les nostres vicedeganes vol posar de manifest la gran importancia que té per a la professió la participació de la dona, i fer-les visibles i ajudar a reduir l’allunyament, pel que fa a participació, entre homes i dones en els entorns STEM.

 

Etiquetes:

Aquesta web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les 'cookies'. De tota manera, pots canviar la configuració de 'cookies' en qualsevol moment ACEPTAR
Aviso de cookies
Check Our FeedVisit Us On LinkedinVisit Us On TwitterVisit Us On Facebook