Destacat »

31 octubre 2018 – 20:00

Inscriu-te i vine a la Lul·liana 2018!
Com cada any, el Col·legi Oficial d’Enginyeria en Informàtica de Catalunya (COEINF) celebra la Lul·liana en un acte commemoratiu del seu patró, Ramon Llull. Enguany, tindrà lloc el dia …

Read the full story »
Col·legi

el Col·legi, informació rellevant sobre el COEINF, activitats, relacions i varis

Formació

formació continuada i orientació professional, convenis de formació amb altres entitats

Esdeveniments

tots els esdeveniments rellevants del sector TIC

Informes

informes, estudis, enquestes, … relacionats amb les tecnologies de la informació

Professió

món laboral, emprenedors, enginyers en informàtica, entrevistes, certificacions, deontologia, carreres professionals, …

Home » Formació

Curs en Qualitat en Big Data per a Ciències de la Vida a la UAB

Submitted by on 7 setembre 2018 – 12:00No Comment
Share Button

El curs de Qualitat en Big Data per a Ciències de la Vida està dissenyat per implementar sistemes de qualitat sota entorns d’investigació i producció de fàrmacs. La indústria bio-farmacèutica, els centres d’investigació biotech i els entorns en avenços mèdics necessiten professionals preparats davant els canvis tecnològics que aporten noves vies de coneixement.

Aquesta especialització té com a objectiu principal, dotar l’estudiant de les eines necessàries per a la correcta avaluació, implementació i manteniment de les tecnologies big data en entorns regulats, orientats especialment cap a la indústria biotech i farmacèutica així com per a contextos d’investigació mèdica.

L’estudiant adquirirà les habilitats professionals i coneixements tecnològics suficients per poder gestionar sistemes de qualitat per a entorns de producció farmacèutica, biotech i metges enfocats a la utilització de la informació generada per sistemes big data. El programa presenta un marc tecnològic combinat amb normatives internacionals com les Good Manufacturing Practices, ISO i guies com les ICH, FDA o Data Integrity. Així mateix, és un objectiu fonamental del curs proveir les eines necessàries per a la validació de processos on intervinguin sistemes tecnològics big data.

Big data i les tecnologies que envolten a aquest concepte són una realitat desplegada en molts sectors industrials. Quan les aplicacions derivades d’aquestes tecnologies s’utilitzen en entorns regulats o amb requeriments regulatoris (indústria farmacèutica, biotecnologia, salut, medicina o en qualsevol baula de la cadena de subministrament on intervinguin criteris GxP), cal desplegar les mesures de control suficients per assegurar la qualitat requerida en el producte final. La gestió de la qualitat implementada en sistemes d’informació clàssics (programari on-premissa, registres electrònics distribuïts en sitges, gestió en paper) segueix sent vàlida de forma conceptual quan s’aplica en sistemes big data, però canvia dràsticament la metodologia d’aplicació.

Més informació … (clicar aquí).

.

Poster-Q_BigData_LS_UAB_cat_(pdf)

 

Etiquetes: ,

Aquesta web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les 'cookies'. De tota manera, pots canviar la configuració de 'cookies' en qualsevol moment ACEPTAR
Aviso de cookies
Check Our FeedVisit Us On LinkedinVisit Us On TwitterVisit Us On Facebook