Destacat »

6 desembre 2018 – 9:00

El 21 de febrer de 2019 l’Auditori de Barcelona (C/Lepant, 150) acollirà la 24a edició de la “Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica”, l’esdeveniment de referència del sector TIC a Catalunya.
Per setè any consecutiu, l’Associació Catalana d’Enginyers de …

Read the full story »
Col·legi

el Col·legi, informació rellevant sobre el COEINF, activitats, relacions i varis

Formació

formació continuada i orientació professional, convenis de formació amb altres entitats

Esdeveniments

tots els esdeveniments rellevants del sector TIC

Informes

informes, estudis, enquestes, … relacionats amb les tecnologies de la informació

Professió

món laboral, emprenedors, enginyers en informàtica, entrevistes, certificacions, deontologia, carreres professionals, …

Home » Esdeveniments

VII Congrés ISACA BCN: “Tecnologies disruptives i privadesa en una societat digital”

Submitted by on 3 octubre 2018 – 12:00No Comment
Share Button

ISACA Barcelona organitza el pròxim 23 d’octubre del 2018 el VII Congrés ISACA Barcelona orientat als professionals de les tecnologies de la informació sota el lema Tecnologies Disruptives i Privadesa en una Societat Digital” que permeti assignar un horitzó d’innovació i qualitat amb la participació de destacats conferenciants i el suport d’institucions representatives.

Per aquest motiu i en virtut de l’acord de col·laboració entre ISACA Barcelona i el Col·legi Oficial d’Enginyeria en Informàtica de Catalunya (COEINF) disposem de 20 invitacions per als nostres col·legiats i adherits.

La inscripció es fa a través del correu electrònic info@isacabcn.org, indicant que que sou del COEINF i el número de col·legiat o d’adherit.

ISACA Barcelona és una entitat sense ànim de lucre reconeguda internacionalment com a líder d´opinió en la comunitat professional i acadèmica sobre la governança, la seguretat, l´auditoria i els riscos de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC).

Les activitats que l´associació realitza estan dirigides a un ampli grup de professionals i acadèmics que busquen noves oportunitats en l´ús de les TIC.

Després de l´èxit obtingut en la sisena edició del Congrés “Valor i Gestió Garantida”, que va aconseguir uns resultats excel·lents conviden a l´optimisme i que posen de manifest la importància i l´interès que susciten les TIC entre els diversos col·lectius professionals.

Així, ISACA Barcelona té previst realitzar, el pròxim dia 23 d’octubre de 2018, el Seté Congrés ISACA Barcelona, sota el lema “Tecnologies disruptives i privacitat en una societat digital”, tornarà a reunir reconeguts professionals de diferents sectors especialitzats en l´ús i l´optimització de les TIC per donar una visió professional i eficaç sobre la seva importància per aconseguir els objectius de qualsevol organització.

A partir de les diferents ponències, s´informarà d´innovacions, coneixements i idees que ajudin i permetin als interessats en la utilització de les TIC, ser competitius en un àmbit en constant canvi i en què anticipar-se a les noves oportunitats i mantenir-se al capdavant pot ser determinant per aconseguir l´èxit.

Es tracta d´una oportunitat molt interessant per conèixer de la mà de professionals destacats en el sector de les TIC com utilitzar aquestes eines i aprofitar les possibilitats que ens ofereixen en l´actual societat de la informació.

Etiquetes:

Aquesta web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les 'cookies'. De tota manera, pots canviar la configuració de 'cookies' en qualsevol moment ACEPTAR
Aviso de cookies
Check Our FeedVisit Us On LinkedinVisit Us On TwitterVisit Us On Facebook