Destacat »

19 març 2019 – 15:00

Més d’un miler professionals i representants d’empreses, administració, entitats i institucions del món de les telecomunicacions i la informàtica es donaven cita ahir al vespre a l’Auditori de Barcelona en el decurs de la que …

Read the full story »
Col·legi

el Col·legi, informació rellevant sobre el COEINF, activitats, relacions i varis

Formació

formació continuada i orientació professional, convenis de formació amb altres entitats

Esdeveniments

tots els esdeveniments rellevants del sector TIC

Informes

informes, estudis, enquestes, … relacionats amb les tecnologies de la informació

Professió

món laboral, emprenedors, enginyers en informàtica, entrevistes, certificacions, deontologia, carreres professionals, …

Home » Informes

Participa en el estudi del projecte Europeu “Core Skills for 21th Century Professionals” (CoSki21)

Submitted by on 17 octubre 2018 – 20:00No Comment
Share Button

Segons estudis recents (McKinsey 2014, WEF 2015, OCDE 2016), hi ha llacunes en certes habilitats personals i socials dels graduats universitaris. Aquestes llacunes impedeixen als graduats exercir de manera òptima en el seu entorn de treball i proporcionar major eficiència a les empreses i organitzacions.

Per estudiar i proposar solucions efectives sobre competències transversals, quatre universitats i dues organitzacions europees coordinades per la Universitat Politècnica de València (UPV) han rebut el projecte Europeu “Core Skills for 21th Century Professionals” (CoSki21).

El propòsit d’aquest projecte és reduir aquesta bretxa d’habilitats mitjançant la identificació de les necessitats de competències i fomentar la seva formació a les universitats.

Per conèixer la seva opinió sobre la importància de les competències transversals (Soft Skills) hem desenvolupat la següent enquesta que ens orientarà sobre quin paper ha de prendre la universitat per proporcionar estudiants més adaptats a les necessitats de la societat.

L’enquesta té una durada aproximada de menys de cinc minuts.

Els resultats de l’enquesta, així com l’informe serà comunicat si inclou la seva adreça de correu electrònic (al final de l’enquesta), així com una invitació d’assistència al seminari de presentació de resultats i eines de gestió de competències que es realitzarà entre maig i juny de 2019. Aquest seminari està finançat íntegrament pel programa Erasmus + de la Unió Europea.

Apreciem la seva participació en l’estudi, gràcies!

El paper de les competències transversals bàsiques en la carrera professional dels graduats universitaris

(Clica aquí per accedir-hi)

 

Etiquetes: ,

Aquesta web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les 'cookies'. De tota manera, pots canviar la configuració de 'cookies' en qualsevol moment ACEPTAR
Aviso de cookies
Check Our FeedVisit Us On LinkedinVisit Us On TwitterVisit Us On Facebook